kotasek Odesláno 17. května Sdílet Odesláno 17. května V 16. 5. 2024 v 11:16, melmus napsal: Pozor, kdo si aktivoval telly na zkoušku, v rámci předplatného iDĚS, je nutné balíček zrušit, neruší se automaticky se zrušením předplatného iDĚS zrusil jsem to Idnes, jak zrusit to Telly tedy Citovat Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 17. května Sdílet Odesláno 17. května moje.telly.cz nastavení > správa předplatného Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotasek Odesláno 17. května Sdílet Odesláno 17. května diky, uz jsem to zrusil, pres info linku Citovat Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novcze Odesláno 19. května Sdílet Odesláno 19. května no dobrý, stejně se má převádět starý UPC tarif na nový, tak z komfortu+hbo přejdu na základní+sport a ještě to bude levnější F1TV Pro mě vyhovovala, ale nemám čas všechno sledovat, takže jedu po tom co je nejlevnější Citovat Basic - Základní, Sport Compal CH7465 Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 19. května Sdílet Odesláno 19. května no nejlevnější je voyo.sk za 6 EUR a je tam jak F1 tak MotoGP, alespoň zatím Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr-000 Odesláno 6. června Sdílet Odesláno 6. června Od zítřka budou mít nabídce i T-Mobile koukám že tyto kanály budou mít od nejnižší tarifu S .... Jak to má 02 TV bronzová taky to má v nejnižší nabídne tak mě hlava nebere proč Vodafone zdražilo o 70 Kč kvůli nova sport 5 a 6 když t mobile a 02 TV mají v nejnižší nabídce ...... Tak aspoň fanoušci formule 1 a moto GP můžou si vybrat kam chtějí do operátorů 2 1 Citovat - - Sport - mladá boleslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
namec Odesláno 6. června Sdílet Odesláno 6. června Horší vyjednávací tym měl Vf oproti O2/TM? Citovat - - - - Brno-Kohoutovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 6. června Sdílet Odesláno 6. června na tak to naskeleanou Vodafone! 🫡 Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr-000 Odesláno 6. června Sdílet Odesláno 6. června (upraveno) Zkušenosti vládne světu Vodafone je nezkušený tým to potvrzuje jednání se skylinkem kvůli Canal sport stále jednali a nic nevyřešili do teď.... Vodafone nemá v nabídce nejlepší fotbalovou ligu světa na rozdíl od T-Mobile to má v nabídce mě ještě mi do hlavy nebere zdražilo o 70 Kč ještě odeberou premiér Sport 1 a 2 když se tam hraje Euroliga basketbal a i ATP tenis možná i nové obsahy tam budou na premiér Sport 1 a Upraveno 6. června uživatelem mirek.123 3 1 Citovat - - Sport - mladá boleslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel m Odesláno 6. června Sdílet Odesláno 6. června (upraveno) Magenta TV zařazuje stanice Nova Sport 5 a Nova Sport 6 https://www.mediaguru.cz/clanky/2024/06/magenta-tv-zarazuje-stanice-nova-sport-5-a-nova-sport-6/ a nezdražují ! A MAJÍ i Premier Sport 1-4. Upraveno 6. června uživatelem Pavel m 2 Citovat Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.