Přejít na obsah

Nova Sport 5 & Nova Sport 6

Přejít na řešení Vyřešil Ondra - Vodafone,

Doporučené příspěvky

před 7 hodinami, pan Novak napsal:

Pokud se uz tedu neco vi tak by se hodila nejaka info od zasvecenejsich...

Nebo se s tim prijde az uz se to bude vedet odjinud?

Pro formu by nebylo od veci s tim prijit sem treba jen o hodinu driv nez se to vypusti jinde verejne....

Ja delam ve Vodafonu, více zasvěcen být nemůžu 🤣 zítra se objeví Nova Sport 5 a Nova Sport 6 balíčku sport a v balíčku allinone... Ten kdo má ještě starý UPC classic comfort komplet včetně balíčku sport Tak ten má smůlu funguje to pouze u Nových Vodafone TV tarifu s balíčkem sport.

• Super DSL
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • -
  • Pustějov
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/62546-nova-sport-5-nova-sport-6/page/46/#findComment-471005
Sdílet na ostatní stránky

před 21 minutami, benassyGT napsal:

Ja delam ve Vodafonu, více zasvěcen být nemůžu 🤣 zítra se objeví Nova Sport 5 a Nova Sport 6 balíčku sport a v balíčku allinone... Ten kdo má ještě starý UPC classic comfort komplet včetně balíčku sport Tak ten má smůlu funguje to pouze u Nových Vodafone TV tarifu s balíčkem sport.

Tohle doufám není pravda, nebo Vodafone zažije divoký telefonát!

• Premium
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Ostrava-Poruba
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/62546-nova-sport-5-nova-sport-6/page/46/#findComment-471011

před 28 minutami, benassyGT napsal:

Mě by zajímalo kdo bude ochoten vzdát slev a přejít dobrovolně na novou nabídku ...  kvůli Nova Sport 5 a 6  teď se dozvíme kdo je nejvěrnější fanoušek Formule 1 😀😀,,,,, nebo zákazníky budou tak naštvaný půjdou ke konkurenci 😁 jinak upřímně řečeno nova programová nabídka se strašně se mi  nelíbí,, doufám doufám že to budu mít původní  nabídku co mám nová základní nabídku má  100+ programu navíc  na co proboha  já sem sportovní fanoušek sleduju pouze sport nepotřebují další další ptákoviny 🤣              

Mě by velice zajímalo kolik zákazníků přešli  k nové nabídce ,,,,,,  kvůli kanálům premiér Sport 1 a 2 co se týče obsahu tam mají akorát první volbu ,,,, Liga mistrů zítra se tam bude vysílat Bayern Real  ,,, jinak ten obsah upřímně stojí za prd,,,,,, Euroliga mě nezajímá  a tak dále  mě by velice zajímalo jestli 02 TV sport mají ještě zájem  udržet ten kanál premiér Sport 2,,,,,,,   a   premiér Sport 1 vlastní majitel Telly ,,,,,,,,,,,         

Upraveno uživatelem petr-000
  • -
  • -
  • Sport
  • -
  • mladá boleslav
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/62546-nova-sport-5-nova-sport-6/page/46/#findComment-471012

Tak jestli do srpna chtějí všechny klienty převést na novou TV tak nemá cenu to dávat do starých balíčku, jestli ty Nová TV přidaji

• Premium, Super DSL
  • Basic, Red Basic
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/62546-nova-sport-5-nova-sport-6/page/46/#findComment-471013

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...