kuta.dom Odesláno 3. července Sdílet Odesláno 3. července Mě se to nové menu neustále "kouše" , někam se proklikat znamená nekonečné čekání na odezvu . Za dlouhé roky co mám kabelovku (už od UPC) takový paskvil nepamatuju . Nějaký ten výpadek pochopím , ale nefunkční upgrade je snad hobby novodobých software boys 👺 1 Citovat - - - - Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yarda_cz Odesláno 3. července Sdílet Odesláno 3. července 2x se mi již "podařilo", že jsem krabici musel odpojit, když se při přetáčení pořadu, úplně zasekla. Ale jinak se mi zdá, celkově "obratnější". Citovat Super - ALLinONE Compal CH7465 Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Centrum péče Veronika - Vodafone Odesláno 4. července Centrum péče Sdílet Odesláno 4. července @kuta.domPěkné dopoledne, v tomto případě nás prosím kontaktujte přes https://tam.je/forum, ať to můžeme řešit s technickou podporou. Případně technickou podporu prosím kontaktujte přímo od zařízení na lince 800 77 00 77 (volba v menu 2). Citovat 1000 Mb/s ∞ GB - VF Station Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 4. července Sdílet Odesláno 4. července @kuta.dommůžeš zkusit udělat tovární reset set-top boxu, v nastavení přes menu. 1 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel71 Odesláno 17. srpna Autor Sdílet Odesláno 17. srpna Upřesním každé ráno ve 4.00 je na dálku udělaný reset a nejde zrušit a pak se musí hledat pořad na který jsem koukal u primy to nejde vůbec se dostat tam kde jsem přestal sledovat a musí se koukat od znova a nato se mohu ... Administraci nejde kontaktovat podpora a když se konečně dovolám tak následuje naučená řeč pro vo..a nemám , už na to nervi a přemýšlím po tolika letech odejít jinam Citovat Optical 250 Mb/s - Komplet Compal 3.0 , VTV set-top box Teplice-Prosetice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Centrum péče Veronika - Vodafone Odesláno 26. srpna Centrum péče Sdílet Odesláno 26. srpna @Pavel71Pěkné odpoledne, ozvěte se nám prosím s podrobnostmi přes https://tam.je/forum, abychom to mohli řešit k vašim službám. Citovat 1000 Mb/s ∞ GB - VF Station Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.