Michal Pátek Odesláno 13. února 2024 Sdílet Odesláno 13. února 2024 Dobrý den, pořídil jsem si multimediální centrum “Strong leap s3”. Doposud nebyl problém. Nevím co se stalo, aplikaci nemůžu spustit z důvodu této chyby - omlouváme se, nastala chyba při synchronizaci Vodafone TV.(TAG006). Nevíte někdo kde je chyba? Připojení mám přes ethernet, ostatní aplikace mi jedou, zkoušel jsem i opětovně nainstalovat. Děkuji Michal P. Citovat Basic - Základní Vodafone TV Standard Otrokovice Odkaz ke komentáři https://www.techforum.cz/topic/62569-chyba-synchronizace/ Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 13. února 2024 Sdílet Odesláno 13. února 2024 Zdravím, na android mobilech by to mělo znamenat následující: Problém s připojením k serveru. NTP (Network Time Protocol) error či VPN . V mobilním telefonu proveďte synchronizaci času, vypněte Wi-Fi a mobilní data, vypněte VPN a antivir a přeinstalujte aplikaci. Zobrazí se chyba MG000 – tím se obnoví stav sítě. Zapněte znovu Wi-Fi a mobilní data. Aplikace Vodafone TV se přihlásí. Pokud problém přetrvává, kontaktujte Vodafone. Vás se jen asi nebude týkat kontakt Vodafone, protože se nejedná o podporované zařízení. A ta chyba MG000 bude u vás TAG000 V 11. 2. 2022 v 18:26, Marek-26 napsal: MG006 Problém s připojením k serveru. NTP (Network Time Protocol) error či VPN . V mobilním telefonu proveďte synchronizaci času, vypněte Wi-Fi a mobilní data, vypněte VPN a antivir a přeinstalujte aplikaci. Zobrazí se chyba MG000 – tím se obnoví stav sítě. Zapněte znovu Wi-Fi a mobilní data. Aplikace Vodafone TV se přihlásí. Pokud problém přetrvává, kontaktujte Vodafone. Rozšířit 1 Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři https://www.techforum.cz/topic/62569-chyba-synchronizace/#findComment-468758 Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.