Odesláno 19. února 2024 1 rok Centrum péče @kautskymAno vím, už jste to psal v komunikaci výše 🙂 Jde spíš o ostatní, kteří mají stejné potíže... Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 19. února 2024 1 rok To postihlo jenom nás, zde debatující lidí? To není plošné? Upraveno 19. února 2024 1 rok uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 19. února 2024 1 rok Autor pro vodafone není celoplošné nic 😄 @Veronika - Vodafonenešlo by odkázat techniky na techforum? Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 19. února 2024 1 rok Otázka je čemu to vadí? Nefungují služby? Že se neukáže nějaký přehled nijak neomezuje funkci. Spíše mě zaráží proč ve zprávách z Vodafone mám několikrát "Objednávka pevného internetu - stornováno", za poslední 3 roky asi 5x. Občas mi volají a nabízí pevný internet, ale datumy nesouhlasí, takže vůbec nevím co to je. (Řeč je o přípojce kde mám jen TV bez pevného internetu) Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno 19. února 2024 1 rok Autor @Ivo2003já mám pod sebou prarodiče, a když je problém tak modem restartuji na dálku, to samé maminku, ikdyž má služby na sebe tak jí pomáhám, protože tomu nastavení atd nerozumí, a když tam zařízení chybí tak jej nemám jak restartovat Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 19. února 2024 1 rok To neříkej moc nahlas. Vždyť tu kde kdo tvrdí, že má uptime zařízení několik týdnů či měsíců a jede bez sebemenšího problému. Jinak zrovna modem má tlačítko, eventuálně vypojit zařízení ze zásuvky na nějakou chvíli. Prodlužka s tlačítkem je taky možnost. Upraveno 19. února 2024 1 rok uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 19. února 2024 1 rok Autor @Technikusjá vím jak to myslíš,proto jsem nahlásil problém, kdyby potřeboal něco pro rodiče řešit Upraveno 19. února 2024 1 rok uživatelem kautskym Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 19. února 2024 1 rok To, že to aktuálně v samoobsluze není a nefunguje je samozřejmě chyba. Snad to brzy Vodafone napraví Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 20. února 2024 1 rok před 10 hodinami, Technikus napsal: To neříkej moc nahlas. Vždyť tu kde kdo tvrdí, že má uptime zařízení několik týdnů či měsíců a jede bez sebemenšího problému. Jinak zrovna modem má tlačítko, eventuálně vypojit zařízení ze zásuvky na nějakou chvíli. Prodlužka s tlačítkem je taky možnost. Mám na sebe napsaný internet u rodičů. Nepamatuji, že bych někdy musel modem na dálku restartovat. Ani doma jsem (naštěstí) tuto funkci nepoužil, i když nějaké restarty proběhly ale vždycky doma, u zařízení. Odhadem do deseti vyžádaných restartů od podzimu 2015 (ještě UPC) bych se vlezl. Upraveno 20. února 2024 1 rok uživatelem sodekcz Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 20. února 2024 1 rok No já musel naposledy před 2 roky dálkově restartovat modem z nemocnice manželce, která měla problém s pevnou linkou telefonu. Teď tam ovšem píšou, že při vlastním zařízení se nejedná o technickou chybu. Minulý týden to ještě bylo bez problémů. Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.