Odesláno 26. listopadu 2008 16 let Cernovice Krausova...bezi mi to cca 100 kb/s... Takto to běží mně. Lokalita též Černovice. Torrenty jdou ale pomaleji v době 17-23.
Odesláno 26. prosince 2008 16 let Zdravim , dneska po cca. 5 min.vypadku elektriky v cele lokalite , me prestal jit internet . (26.12.08 okolo 19:15 )Lokalita Brno stara Lisen . - jsem sam 22:00 uz je to OK Dik Ludek
Odesláno 27. prosince 2008 16 let Taky to u nas vcera padlo, stejna lokalita. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 6. ledna 2009 16 let v blekfildu na merhautce me to vali tak na pulku uz nekolikate den a neni to ted poprve,uz asi po treti,furt stem neco delajo mamrdi,uz me to se*e!!!
Odesláno 7. ledna 2009 16 let V Kénigu na Staňkově mě to taky valí jenom na polovině, pořád do toho asi vrtajó zmetci jedni. Basic - - Compal CH7465 Brno-Ponava
Odesláno 7. ledna 2009 16 let hehe, budte rádi, že do toho vrtají kdyby s tím nic nedělali, bylo by to horší...
Odesláno 8. ledna 2009 16 let To samé (od 18 - 22h většinou) se děje i v Otrokovicích (zvláštní je že ne v celém městě) Inet jede, pak neprojdou 4 pingy pak zas jede a tak porad dokola. Na ONLINE hrani je to peklo. Sice zvedli rychlost ze 2mb na 4mb ale ty neustálé výpadky nechápu
Odesláno 15. ledna 2009 16 let Taky hlasim vysoký ping a velmi caste vypadky Brno-Židenice Proste hruuza
Odesláno 15. ledna 2009 16 let Ted mam v Brne Husovicich uz asi 3 hodiny trvajici brutalni snizeni kvality pripojeni. Tak ctvrtina paketu se ztraci a pripojeni se tim stava nepouzitelnym.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.