Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Dnes se nedá do UPC dovolat, hláška: tel. číslo je dočasně nedostupné. Vypadá to na celo- republikový problém.

• po měsíci...
Odesláno

Dneska v Brně (konkrétně Líšeň) mi už asi dvě hodiny nefunguje internet, už včera večer to chvilku fungovalo a chvilku ne, teď to projistotu nefunguje vůbec :)

V poslední době to pozoruju poměrně často (minimálně 2x týdně takový měnší výpadky), teď mě to obzvlášť štve, protože pracovat s připojením přes mobil není žádná sláva.

Odesláno
Dneska v Brně (konkrétně Líšeň) mi už asi dvě hodiny nefunguje internet, už včera večer to chvilku fungovalo a chvilku ne, teď to projistotu nefunguje vůbec :)

Jsem take z Lisne a jsem rad ze vam to nefungovalo taky :o Uz jsem myslel ze me jejak blbne router . Nekolikrat za den se "ztrati IP adresa" a nefunguje internet . Po renew a release se pripoji a dal jede OK (nez to zase vypadne)

Odesláno

možná se chystá konečně nějakej upgrade, když loni se "jenom" zlevňovalo... 8)

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Taky me to rano nejelo, pry byl problem s CMTS na hlavni stanici.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Ve středu večer se modem dlouho připojoval a dnes se stránky načítají jen velice problematicky. Pošta přes POP a IMAP i IM fungují, zdá se, dobře.

Lokalita Brno, Královo Pole.

Také se to někomu z vás děje?

Odesláno

Jsem taky Kr-Pole a je to posledni 3 dny bida a des......porad se modlim za NETBOX, ale zase napsali, ze nemaji to tady v planu.

Odesláno

nechci zakládat nové téma, takže rychlá otázka - funguje mail s adresama od karnevalu? Již několik dní se snažím přihlásit přes webmail (https://www.upc.cz/webmail/login/) a nějak to nefunguje, po zadání jména a hesla se loaduje a loaduje a nic.

Odesláno

Podobny problem v Teplicich, nozna souvislost s "prestavbou" HS Mezibori

Odesláno

Dneska odpoledne jsem zaznamenal vypadek, ale jinak me to funguje, pripojuji se pres POP3, pristup pres webmail nepouzivam.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague