Odesláno 15. prosince 2010 14 let Dnes se nedá do UPC dovolat, hláška: tel. číslo je dočasně nedostupné. Vypadá to na celo- republikový problém.
Odesláno 24. ledna 2011 14 let Dneska v Brně (konkrétně Líšeň) mi už asi dvě hodiny nefunguje internet, už včera večer to chvilku fungovalo a chvilku ne, teď to projistotu nefunguje vůbec V poslední době to pozoruju poměrně často (minimálně 2x týdně takový měnší výpadky), teď mě to obzvlášť štve, protože pracovat s připojením přes mobil není žádná sláva.
Odesláno 24. ledna 2011 14 let Dneska v Brně (konkrétně Líšeň) mi už asi dvě hodiny nefunguje internet, už včera večer to chvilku fungovalo a chvilku ne, teď to projistotu nefunguje vůbec Jsem take z Lisne a jsem rad ze vam to nefungovalo taky Uz jsem myslel ze me jejak blbne router . Nekolikrat za den se "ztrati IP adresa" a nefunguje internet . Po renew a release se pripoji a dal jede OK (nez to zase vypadne)
Odesláno 24. ledna 2011 14 let možná se chystá konečně nějakej upgrade, když loni se "jenom" zlevňovalo... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 24. ledna 2011 14 let Taky me to rano nejelo, pry byl problem s CMTS na hlavni stanici. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 10. února 2011 14 let Ve středu večer se modem dlouho připojoval a dnes se stránky načítají jen velice problematicky. Pošta přes POP a IMAP i IM fungují, zdá se, dobře. Lokalita Brno, Královo Pole. Také se to někomu z vás děje?
Odesláno 12. února 2011 14 let Jsem taky Kr-Pole a je to posledni 3 dny bida a des......porad se modlim za NETBOX, ale zase napsali, ze nemaji to tady v planu.
Odesláno 17. února 2011 14 let nechci zakládat nové téma, takže rychlá otázka - funguje mail s adresama od karnevalu? Již několik dní se snažím přihlásit přes webmail (https://www.upc.cz/webmail/login/) a nějak to nefunguje, po zadání jména a hesla se loaduje a loaduje a nic.
Odesláno 17. února 2011 14 let Podobny problem v Teplicich, nozna souvislost s "prestavbou" HS Mezibori
Odesláno 17. února 2011 14 let Dneska odpoledne jsem zaznamenal vypadek, ale jinak me to funguje, pripojuji se pres POP3, pristup pres webmail nepouzivam. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.