Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

ELNC > na dva tve urazlive prispevky me prislo hlaseni od uzivatelu, tak jsem je jednoduse zmazal, lepsi nez se z nekym dohadovat.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Nevidím nic urážlivého na tom, když někomu doporučím návštěvu lékaře. Obzvlášť, pokud je toto doporučení za zcela zjevné osočování kabelové společnosti a od jedinců, u kterých ani není jisté, jestli jimi popisované problémy skutečně mají, natož zda vůbec služeb UPC využívají.

To není pravda. Kamarádovi který bydlí v jiné části Brna mu to dělá taky. Spojení Brno-Brno jede ok, ale Brno-svět na piču. A UPC k němu přijeli a dali mu pokutu za marný výjezd. Takže ho okradli a internet jede stále pomalu. Takže se obávám, že tudy cesta nevede.

A další reakce ohledně diagnózy - to nemá ani cenu komentovat. Je úsměvné, jaké upcpaka tady jsou.

Odesláno

Znám jednoho technika, co dělá na UPC a nestačil jsem se divit, co vše na UPC napráskal:

Podle MAC adresy poznaji,co máš připojené za modemem - to ještě nic není, ale doslova mi bylo řečeno, že UPC některé zařízení automaticky směřují na horší propustnost - tím pak řeknou "připojte své modemy přímo s PC" - pak je vše v pořádku. Časté takto znevýhodněné zařízení jsou Asus, D-Link, Edimax.

Osobně jsem zkusil MAC adresu naklonovat od kamaráda, kterému rychlost dost kolísá a výsledek? Začalo to kolísat i u mě! Takže je potvrzeno,co říkal technik!

Myslím si,že tato skutečnost a důkazy již postačí na oprávněnou žalobu pro poškozování spotřebitele.

Odesláno

Tak tu žalobu podej a pak nám prosím sděl výsledek svého snažení :D

Odesláno

já vim, že banán nic nevyřeší, proto navrhuju odejmout rozmnožovací orgány, aby takovejch cvoků aspoň nepřibejvalo... má tady někdo pravomoce na takovou operaci? :lol:

chtělo by to obnovit povinnou registraci pro možnost vkládání příspěvků :!: je mi jasný, že k tomu stejně nedojde :roll: ale aspoň je občas sranda...

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Líbí se mi příspěvky Elnc. Zřejmě věcem kolem kabelovky rozumí. Je pravda, že velkou část problémů si zákazníci způsobují sami, např. to vracení zapůjčeného zařízení , zbytečné silácké řeči a pod. Zajímalo by mne co je naopak podle Elnc slabinou na straně UPC, co by se mělo zlepšit v nabídce a poskytování služeb. Věřím, že to dokáže objektivně zhodnotit, děkuji.

• Internet 300
  • -
  • TV Komfort
  • Modem Technicolor, 2x CA modul
  • Teplice
Odesláno

Slabin u UPC je hodně. Namátkou řízení společnosti tzv. "zvenku", což sebou nese nezájem o přidávání lokálních TV stanic typu Kino/Doku/Muzika CS. A program CS Film je v nabídce také jenom díky tomu, že byl kdysi u Karnevalu a fa UPC ho už nemohla ignorovat.

Po technické stránce pak výtka samozřejmě k rychlosti uploadu u internetu.

Celkově ale patří služby UPC k tomu lepšímu, co zdejší trh s elektronickými komunikacemi nabízí a nepochybně by spousta lidí byla ráda, kdyby na jejich dostupnost dosáhla. Takže možná i rozšíření pokrytí by bylo dobré.

Odesláno

Díky za odpověď. S tím balíkem CS TV to je problém, já jsem to sice vyřešil v rámci Skylinku, ale to není cesta vhodná pro každého .

• Internet 300
  • -
  • TV Komfort
  • Modem Technicolor, 2x CA modul
  • Teplice
Odesláno

Hlavně to řešení od Skylinku (mám ho taky pro účely balíku CS TV) je vhodné pro jednu nebo 2 TV a pokud je jich víc, tak už to není za stejnou měsíční částku.

Odesláno
Znám jednoho technika, co dělá na UPC a nestačil jsem se divit, co vše na UPC napráskal:

Podle MAC adresy poznaji,co máš připojené za modemem

To muzu potvrdit, v systemu UPC je opravdu podle MAC adresy zarizeni za modemem videt od jakeho vyrobce mate pripojene zarizeni, ale o tom dalsim nic nevim.

Pokud mate obavy, neni nic jednoduzsiho nez si v routeru zmenit MAC na nejakou jinou.

- to ještě nic není, ale doslova mi bylo řečeno, že UPC některé zařízení automaticky směřují na horší propustnost - tím pak řeknou "připojte své modemy přímo s PC" - pak je vše v pořádku. Časté takto znevýhodněné zařízení jsou Asus, D-Link, Edimax.

Osobně jsem zkusil MAC adresu naklonovat od kamaráda, kterému rychlost dost kolísá a výsledek? Začalo to kolísat i u mě! Takže je potvrzeno,co říkal technik!

Myslím si,že tato skutečnost a důkazy již postačí na oprávněnou žalobu pro poškozování spotřebitele.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague