Slamb Odesláno 21. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 21. listopadu 2012 ten power level u stahování je podezřelej, měl by bejt od +7 do -7 pokud neni chyba v kompu, tak šup spamovat upc, že tam maj bordel Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 21. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 21. listopadu 2012 Mel by byt od -13 do +13 dBmV, pokud by byl vyzsi slo by dolu SNR (coz se = ztraty paketu) , ale to je OK, takze podle signalu a odezvy je vse vporadku, mozna by bylo lespi merit pres FTP, na tyhle meraky se neda uplne spolehnout- Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pilarius Odesláno 1. prosince 2012 Sdílet Odesláno 1. prosince 2012 Máme tu na privátě měsíc a půl 60 Mbit od UPC a od minulého víkendu (přesněji od nedělního večera) máme neustálé výpadky. Je jich mnoho desítek denně, každý v řádu několika minut až několika desítek minut. Několikrát jsem kontroloval zapojení kabelů, ale víc už to prostě utáhnout nejde, navíc jsme ten den nic neměnili, takže chyba není na naší straně. Ještě tomu dám pár dní a pak se zkusím obrátit na tu jejich Skype linku (snad to v průběhu dotazu taky nevypadne ). Máme zapůjčený ten nový Cisco modem s Wi-Fi a problém je ve ztrátě spojení (bliká druhé či třetí světýlko, není přístup na WAN), ne v DNS serverech. Nějaká jiná rada, než čekat nebo volat? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 1. prosince 2012 Sdílet Odesláno 1. prosince 2012 nečekat a reklamovat Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 2. prosince 2012 Sdílet Odesláno 2. prosince 2012 Zabolej klidne dnes, ted sem tam volal pres Skype a hned me to zvedli, ani zadny automat tam nebyl. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 2. prosince 2012 Sdílet Odesláno 2. prosince 2012 A jak ses přes Skype spojil? Mně nefunguje DTMF a automat tam je pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 2. prosince 2012 Sdílet Odesláno 2. prosince 2012 No ja tam ted prave zkousel volat a automat tam nebyl, jenom chvilka kecani a uz to zvonilo a zvedl to operator, takze sem tu posledni verzi Skype nemohl otestovat Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 2. prosince 2012 Sdílet Odesláno 2. prosince 2012 Třeba na to v UPC už taky přišli, že volání přes Skype nemělo smysl, když tam byl automat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pilarius Odesláno 4. prosince 2012 Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Inu, asi popáté jsem v neděli utáhl spoje kabelů, a od té doby zatím žádný výpadek, takže vyhrálo čekání. Ale nevím, jak to vzniklo, když jsme tu s ničím nehýbali (pokud tedy chyba byla na naší straně). Problémy trvaly necelý týden... Snad jsem to nezakřikl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. ledna 2013 Sdílet Odesláno 2. ledna 2013 Zdravíčko, tak poslední dobou mě dost zlobí rychlost a stabilita. Dneska jsem k tomu sednul, koupil novej koaxiál, křížový kabel a zkoušel, kde je problém. Pingoval všechno se vším a došel k závěru (resp. nedošel). Odezva mezi modemem a pc <1ms a tyto hodnoty při měření s internetovým připojení 120/10. |------------------------------------------------------------------------------------------| | WinMTR statistics | | Host - % | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last | |------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------| | ip-89-102-255-1.net.upcbroadband.cz - 0 | 257 | 257 | 6 | 21 | 117 | 8 | | ip-81-27-207-177.net.upcbroadband.cz - 0 | 257 | 257 | 6 | 22 | 154 | 6 | | 84.116.222.209 - 1 | 257 | 256 | 6 | 20 | 163 | 9 | | nix2.seznam.cz - 0 | 257 | 257 | 6 | 28 | 316 | 39 | | www.seznam.cz - 0 | 257 | 257 | 6 | 20 | 120 | 19 | |________________________________________________|______|______|______|______|______|______| WinMTR v0.91 GPL V2 by Appnor MSP - Fully Managed Hosting & Cloud Provider Modem Cisco EPC3208 Hardware Revision: 1.0 Bootloader Revision: 2.3.1_R3 Current Software Revision: e3200-ESIP-12-v302r125533-120117c_upc Power Level: Signal to Noise Ratio: Channel 1: 4.8 dBmV 40.6 dB Channel 2: 4.0 dBmV 40.5 dB Channel 3: 5.4 dBmV 40.8 dB Channel 4: 5.4 dBmV 40.4 dB Channel 5: 5.8 dBmV 40.6 dB Channel 6: 5.4 dBmV 40.6 dB Channel 7: 4.6 dBmV 40.5 dB Channel 8: 4.0 dBmV 40.4 dB Upstream Channels Power Level: Channel 1: 39.0 dBmV Channel 2: 0.0 dBmV Channel 3: 0.0 dBmV Channel 4: 0.0 dBmV pozn.: při testování rychlosti internetu to skáče mezi 45 až 85... Nějaká rada nebo mám už po šestý volat technika, kterej si nebude vědět sám rady, protože to je pokaždý něco jinýho a nakonec jen vymění modem a problémy opět začnou po pár dnech? :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.