Odesláno 28. února 2008 17 let dneska po tricate, 10min jede, 20min nejede. uvidim dneska na monitoru i neco jineho, nez "vyprsel cas spojeni". pojedu do prahy nekoho pochvalit, ale kladivem do hlavy .
Odesláno 29. března 2008 17 let Zdravim , v soucasnosti lokalita Stara Lisen Brno , internet skoro nejede ... jsem sam nebo jeste nekdo Ludek Update :tak uz je to OK , asi jenom kratkodoby vypadek
Odesláno 29. března 2008 17 let Potvrzuju, stejna lokalita, blblo to do rana, velke ztraty paketu, ted uz je to snad OK. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 2. dubna 2008 17 let Poslední dobou rychlost žalostně kolísá. Mám Light a dnes odpoledne třeba download jede kolem 1.5 M . Brno - Královo pole
Odesláno 3. dubna 2008 17 let Tak tak mohu potvrdit, že rychlost odpoledne a večer hodně kolísá - většinou to začne tak kolem 17 hod. a vrátí se to do normálu až tak mezi 22-23 hod. Taktéž Brno-Královo Pole.
Odesláno 6. dubna 2008 17 let Nemám pevnou IP, čas od času se mi změní. Připojil jsem PC s Linuxem (Občas to zkouším, obvykle je bezproblémove) ale tentokrát jsem dostal IP 89.102.1.255 - to je oběžníková (broadcast) adresa, kterou by vůbec neměli přidělovat. S takovou adresou si leda tak pingnu na svůj kabelový modem... Jsem zvědav, za jak dlouho vyprší - pak ji dostane nějaký jiný šťastný výherce.
Odesláno 6. dubna 2008 17 let Tak s kolisanim netu a pingama to je tedka posledni 3dny na pekne kulove...a to mam pevnou
Odesláno 7. dubna 2008 17 let Nemám pevnou IP, čas od času se mi změní. Připojil jsem PC s Linuxem (Občas to zkouším, obvykle je bezproblémove) ale tentokrát jsem dostal IP 89.102.1.255 - to je oběžníková (broadcast) adresa, kterou by vůbec neměli přidělovat. S takovou adresou si leda tak pingnu na svůj kabelový modem... Jsem zvědav, za jak dlouho vyprší - pak ji dostane nějaký jiný šťastný výherce. Naklonuj si MAC adresu třeba na nějakou smyšlenou, restartuj modem a máš jinou IP okamžitě.
Odesláno 12. dubna 2008 17 let Posledních pár dnů pozoruji krátkodobé výpadky v průběhu celého dne, většinou tak 20-60 minut. Má někdo podobný problém, nebo je to jenom u mě? Lokalita: Brno-Královo Pole/Ponava
Odesláno 18. dubna 2008 17 let Dnes dopoledne od asi 9:40 až do půl dvanácté,kdy jsem odcházel z domu, mi nejel net - Kr.Pole. Jen já,jinak nikdo??
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.