Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

dneska po tricate, 10min jede, 20min nejede. uvidim dneska na monitoru i neco jineho, nez "vyprsel cas spojeni". pojedu do prahy nekoho pochvalit, ale kladivem do hlavy :evil:.

• po měsíci...
Odesláno

Zdravim ,

v soucasnosti lokalita Stara Lisen Brno , internet skoro nejede ... jsem sam nebo jeste nekdo :?:

Ludek

Update :tak uz je to OK , asi jenom kratkodoby vypadek

Odesláno

Potvrzuju, stejna lokalita, blblo to do rana, velke ztraty paketu, ted uz je to snad OK.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Poslední dobou rychlost žalostně kolísá.

Mám Light a dnes odpoledne třeba download jede kolem 1.5 M .

Brno - Královo pole

Odesláno

Tak tak mohu potvrdit, že rychlost odpoledne a večer hodně kolísá - většinou to začne tak kolem 17 hod. a vrátí se to do normálu až tak mezi 22-23 hod.

Taktéž Brno-Královo Pole.

Odesláno

Nemám pevnou IP, čas od času se mi změní. Připojil jsem PC s Linuxem (Občas to zkouším, obvykle je bezproblémove) ale tentokrát jsem dostal IP 89.102.1.255 - to je oběžníková (broadcast) adresa, kterou by vůbec neměli přidělovat. S takovou adresou si leda tak pingnu na svůj kabelový modem... Jsem zvědav, za jak dlouho vyprší - pak ji dostane nějaký jiný šťastný výherce.

Odesláno

Tak s kolisanim netu a pingama to je tedka posledni 3dny na pekne kulove...a to mam pevnou :evil:

Odesláno
Nemám pevnou IP, čas od času se mi změní. Připojil jsem PC s Linuxem (Občas to zkouším, obvykle je bezproblémove) ale tentokrát jsem dostal IP 89.102.1.255 - to je oběžníková (broadcast) adresa, kterou by vůbec neměli přidělovat. S takovou adresou si leda tak pingnu na svůj kabelový modem... Jsem zvědav, za jak dlouho vyprší - pak ji dostane nějaký jiný šťastný výherce.

Naklonuj si MAC adresu třeba na nějakou smyšlenou, restartuj modem a máš jinou IP okamžitě.

Odesláno

Posledních pár dnů pozoruji krátkodobé výpadky v průběhu celého dne, většinou tak 20-60 minut. Má někdo podobný problém, nebo je to jenom u mě?

Lokalita: Brno-Královo Pole/Ponava

Odesláno

Dnes dopoledne od asi 9:40 až do půl dvanácté,kdy jsem odcházel z domu, mi nejel net - Kr.Pole. Jen já,jinak nikdo?? 8)

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague