Odesláno 24. září 2008 16 let Poslední týden je to s UPC celkem zajímavé. Během noci obvykle několikrát vypadne konektivita (jen vnější z UPC ven, obvykle zůstane modem on-line a lze se dostat na IP routerů na cestě po síti UPC). A dnes v Brně (oblast Kr.Pole) cca 30min. výpadek (od cca 9:50 do 10:35) kdy postupně umřela i konektivita na nejbližší router a nakonec se restartoval i samotný kabelový router, když ztratil signál.
Odesláno 24. září 2008 16 let Poslední týden je to s UPC celkem zajímavé. Během noci obvykle několikrát vypadne konektivita (jen vnější z UPC ven, obvykle zůstane modem on-line a lze se dostat na IP routerů na cestě po síti UPC).A dnes v Brně (oblast Kr.Pole) cca 30min. výpadek (od cca 9:50 do 10:35) kdy postupně umřela i konektivita na nejbližší router a nakonec se restartoval i samotný kabelový router, když ztratil signál. jo, tohle sami mi to dela uz treti den v Praze...a uz me serou...nemuzu se pripojit ani na podelanej seznam.cz...proste nic..trva snad pet minut nez se nahodne nekam dostanu...je to ajkoby zamrazeny...bude to urco chyba u UPC, pac predtim mi vse jelo jak ma...asi tam zitra zavolam a servu je at si nakonfigurujou spravne firewall kkti
Odesláno 24. září 2008 16 let No nejspíš bude odpovědí "standartizovaná výmluva", že probíhají práce na navyšování rychlostí.
Odesláno 18. října 2008 16 let Zdravím, Vypadl mi UPC internet v lokalitě Brno-Veveří (ul. čápkova). výpadek trvá už cca 4-5 hod (od cca 11:00), na modemu nesvítí kontrolna online. může mi někdo tento výpadek potvrdit, abych si byl jistý že problém není u mě ? díky
Odesláno 18. října 2008 16 let Brno - Slatina taky ok (light + booster). Premium - Základní, Family, Sport Vodafone Station WiFi 6 Brno
Odesláno 19. října 2008 16 let Mam posledni 3 dny problemy s neustalymi vypadky, snizovani rychlosti, nejedou mi torrenty resp. jednou minimalni rychlosti... bydlim ve ctvrti Veveri, ulice Gorkeho... :-/
Odesláno 19. října 2008 16 let tak to budem mit nejspis stejnou pricinu problemu ... respktive jsi na tom jeste dobre - ja jsem uz pres 24 hodin offline !!!
Odesláno 19. října 2008 16 let Brno - Slatina taky ok (light + booster). hmm, tak asi hodinu nato se mi drasticky snizila rychlost stahovani z torrentu (na max 30kB/s) a trva to doted ... pritom rychlostni testy jsou ok a jakakoliv komunikace krome stahovani torrentu je bez problemu Premium - Základní, Family, Sport Vodafone Station WiFi 6 Brno
Odesláno 19. října 2008 16 let Tak tendle problém s torretama mam také a zpozoroval jsem ho od pátka a pokračuje do teď maximalní download je 30kB/s.Mi to tak připadá že se opakuje situace z minulého roku kdy byl ten samí problém s torrentama (p2p).Na různých fórech se mluvilo o tom že UPC zkoušelo program na filtraci (omezení) p2p sítí.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.