Odesláno 15. ledna 2009 16 let Ted mam v Brne Husovicich uz asi 3 hodiny trvajici brutalni snizeni kvality pripojeni. Tak ctvrtina paketu se ztraci a pripojeni se tim stava nepouzitelnym. Toto v Zidenicich je kazdej den, od 19-22 je internet mimo, stranka nacitajici se pul minuty neni neobvykly... A k cemu me je 6 mega?
Odesláno 15. ledna 2009 16 let ty to vidis jako stranku nacitajici se pul minuty, jenze ten net proste spadne a pak zas nejade a takhle porad dokola. Kdybych jen serfoval tak mi to tak neprijde, ale jsem nemocny , klikam a ted tohle. To jsou tam tak neschopni lidi ? Uz trva jakou dobu. No alespon teda vim ze se to deje v ruznych mestech, ALE proc ve stejnem meste to jednomu jede normalne a druhemu uplne nah***o ???
Odesláno 20. ledna 2009 16 let Potvrzuju neustale vypadky, zhorsilo se to v me lokalite (Kr. pole) az ted v poslednim tydnu. Denne alespon jednou internet vypadne a nejedna se o minuty ale o hodiny.. :-/
Odesláno 20. ledna 2009 16 let Nezaregistroval jsem žádné výpadky (kromě problémů s DHCP na routeru Edimax, problémy s DHCP hlásí i uživatelé na svethardware) Brno - Veveří (ul. Bayerova)
Odesláno 20. ledna 2009 16 let Potvrzuji výpadky.Asi poslední týden se neustále měni rychlost.Měl bych mít 12 Mb.Chvilkama naměřím 14Mb ale chvilkama taky 0,5Mb.Stránky se načítají špatně a blbne to. Brno - Černá pole
Odesláno 21. ledna 2009 16 let Pošlete prostřednictvím formuláře na webu oznámení této skutečnosti UPC Sice dostanete standardizovanou odpověď číslo 26 jako já Byla provedena kontrola Vašeho připojení i signálu na modemu a všechny hodnoty zcela odpovídají normě EuroDocsis. ale alespoň budou vědět, že něco není OK a snad se tím i zabývat. Já to už udělal - 2x.
Odesláno 21. ledna 2009 16 let zdravim, od dnesniho rana mi upc internet neustale pada, v intervalu asi 30ti minut, vzdycky chvili jede a pak ne. mate nekdo podobny problem? (brno zabovresky)
Odesláno 21. ledna 2009 16 let download v poho (10 Mbit), pingy v poho, stranky se nacitaji sto let nebo vubec brno-zabovresky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.