Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno
Ted mam v Brne Husovicich uz asi 3 hodiny trvajici brutalni snizeni kvality pripojeni. Tak ctvrtina paketu se ztraci a pripojeni se tim stava nepouzitelnym.

Toto v Zidenicich je kazdej den, od 19-22 je internet mimo, stranka nacitajici se pul minuty neni neobvykly... :cry: A k cemu me je 6 mega?

Odesláno

ty to vidis jako stranku nacitajici se pul minuty, jenze ten net proste spadne a pak zas nejade a takhle porad dokola. Kdybych jen serfoval tak mi to tak neprijde, ale jsem nemocny , klikam a ted tohle. To jsou tam tak neschopni lidi ? Uz trva jakou dobu. No alespon teda vim ze se to deje v ruznych mestech, ALE proc ve stejnem meste to jednomu jede normalne a druhemu uplne nah***o ???

Odesláno

Opava, od včerejška najednou podobný problém. Totální kolaps...

graph1.gif

graph2.gif

Odesláno

Potvrzuju neustale vypadky, zhorsilo se to v me lokalite (Kr. pole) az ted v poslednim tydnu. Denne alespon jednou internet vypadne a nejedna se o minuty ale o hodiny.. :-/

Odesláno

Nezaregistroval jsem žádné výpadky (kromě problémů s DHCP na routeru Edimax, problémy s DHCP hlásí i uživatelé na svethardware)

Brno - Veveří (ul. Bayerova)

Odesláno

Potvrzuji výpadky.Asi poslední týden se neustále měni rychlost.Měl bych mít 12 Mb.Chvilkama naměřím 14Mb ale chvilkama taky 0,5Mb.Stránky se načítají špatně a blbne to.

Brno - Černá pole

Odesláno

Pošlete prostřednictvím formuláře na webu oznámení této skutečnosti UPC

Sice dostanete standardizovanou odpověď číslo 26 jako já

Byla provedena kontrola Vašeho připojení i signálu na modemu a všechny hodnoty zcela odpovídají normě EuroDocsis.

ale alespoň budou vědět, že něco není OK a snad se tím i zabývat.

Já to už udělal - 2x.

Odesláno

zdravim, od dnesniho rana mi upc internet neustale pada, v intervalu asi 30ti minut, vzdycky chvili jede a pak ne. mate nekdo podobny problem? (brno zabovresky)

Odesláno

download v poho (10 Mbit), pingy v poho, stranky se nacitaji sto let nebo vubec :(

brno-zabovresky

Odesláno

brno-kohoutovice také

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague