Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Brno Styrice

UPC Starter

asi dva dny jedu na 1Mbit ...

Namereno i na UPC speedmeteru takze maj asi v Brne nejake velkej problem. A nebo uz jedou natvrdo FUP protoze jsem v posledni dobe celkem hodne natahal.

Odesláno

Dnes vecer prekvapive v poradku... nechci to zakriknout

Odesláno

Ano, včera to jelo dobře. Dnes od cca 18:00 opět v háji. :?

Odesláno

Dneska to je fakt vrchol...ze zahranicnich serveru 0-7kB DL... viva la 8mbit...

Odesláno

stejny stav u me, brno zabovresky, vcera to jelo rano spatne, ale behem dne velke zlepseni. tesil jsem se ze se konecne neco zmenilo k lepsimu, protoze ikdyz jsem technicke problemy uz 2x nahlasoval, vzdycky mi ti hlupaci jen odpovedeli ze muj modem pracuje podle standartu, = zadny problem nemam nebo nas vas problem nezajima.

kamenak roku byla odpoved technicke podpory, podle ktere jsem modem umistil moc blizko dvd prehravace, a ten mi ted rusi signal takze mi spatne jede internet ... konec proste, jen delat z lidi debily!

dnes se ale opet www stranky vubec nenacitaji, nebo velmi pomalu. uprimne receno mi internet bezel lip pred 10ti lety na dial-up modemu, nez dnes na 10mbit pevne lince!

Odesláno

tak Brno*kohoutky jsou zase v háji.na technické podpoře zjistili,že podle nich je vše v pořádku a udělali ze mě debila.kdybych neměl od 16 ledna balíček 10M+standart+balíčky,u kterých jsem se upsal na 1 rok.tak bych šel jinam.v té době to šlo bez problémů a nebyli žádné náznaky,že by se mělo něco p....t

Upraveno uživatelem Návštěvník

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odesláno

zabiny to stejne - vcera OK, dneska se to zase se*e

resil jsem to s technickou podporou ve ctvrtek (pokud vidi, ze tomu rozumite, tak z vas debila udelat nemuzou :-) -> problem pry neni ojedinely, ale nevedeli cim to je, domluvil jsem s nimi ze jim poslu nejake logy (tracert na problemove servery od kamarada ktery problemy nema a ode me at muzou zjistit, v ktere casti site se jim to se*e apod.) - zrovna jim to jdu poslat, tak uvidime

BTW zrovna jedu pres VPN Masarykovy univerzity - tim se vytvori tunel do akademicke site; pokud mate podobnou moznost, obejdete tim problemy u UPC ;-)

Odesláno

Posledni asi dva tydny jede pripojeni naprosto katastrofalne, misto navyseni na 19Mbps jsem rad kdyz mi rychlost kolisa nekde mezi 512 az 1024Kbps.

Stranky se temer nenacitaji - tenhle stav uz trva docela dlouho a zrejme s tim ani nikdo nic delat nebude

Odesláno

Hmmm, takže právě teď - rapidshare.com pulzní stahování

Odesláno

Taky mám teďka pulzní rapidy, tak mě to naštvalo a prologoval jsem se do práce, kde je ADSL od GTS, a to nějaký lepší tarif a víte co tam bylo? Úplně stejná zubatice. V tuto chvíli je v tom UPC asi nevinně. (mluvím o free accountu rapidu)

• Super, Premium
  • -
  • -
  • Vodafone Station WiFi 5, Compal CH7465
  • Zlín

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague