Odesláno 27. ledna 2009 16 let http://www.dsl.cz/clanky-dsl/clanek-128 ... a-problemy Mozna to muze byt tim...bouzel pres rapid nestahuju takze nemuzu rict...
Odesláno 7. února 2009 16 let Hm, tak dnes ráno šel net neuvěřitelně pomalu, odpoledne už nejde vůbec. Brno-Černovice. Tak pořád nic. Když dám znovu přidělit adresu v síťovém připojení, tak to pak půl minutky jede a pak zase ne. Má někdo stejný problém? Neděle: tak už to zas běží jak má - 10/1 Mbit (Light)
Odesláno 9. února 2009 16 let hi, chtel bych se zeptat jestli ma nekdo z brna stejne problemy s nacitanim www stranek jako ja? v poslednich tydnech mi internet sice bezi, ale www stranky se skoro nenacitaji.
Odesláno 9. února 2009 16 let kofis: precti si cca stranku dozadu.. tady byl par dni klid a uz se to s*re zase napis jim pres ten formular na netu, snad s tim konecne neco udelaji..
Odesláno 18. února 2009 16 let Vypadky Bystrc - Kamechy nejcasteji vecer 20-22 ale od vcera vypadek az do ted ani tuk,
Odesláno 25. února 2009 16 let dneska fatalni vypadek uploadu , Brno-Lisen , toto sem opakovane nameril :
Odesláno 2. března 2009 16 let Tak po dnesni komunikaci s tech. p. (a vikendovem snizeni rychlosti na 1,5mbit) mi bylo opet sdeleno, ze probihaji prace, aby se zvysila kapacita. Prestoze tyden linka jela 10mbit a prestoze predtim probihaly tyto prace jiz 4 tydny (kdy mi internet jel 1,5mbit) a nasledne byly ukonceny (a internet pote jel korektne). Lokalita: Brno - Styrice
Odesláno 2. března 2009 16 let U mě pořád beze změny. Brno - Veveří: EDIT: Posledních pár dní (3 - 4) se mi reconnectuje QIP. Vždy spadne a okamžitě se hodí opět Online. Jsem jedinej? Stejně tak pozoruju zhoršení pingu. Z gameserveru, kde jsem měl +- 20 mám teď 90.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.