Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Pokud zavolate na infolinku UPC, tak ozni tam musi vydet jestli je modem prihlaseny, nebo ne, pripadne si vas problem zapisou a pak by to meli resit.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno
Opět výpadek intertu, od 1:00 do 7:00 nejel internet! Na technické podpoře klasika - v tuto chvíli je vše ok - opět neřešili nic! Podal jsem stížnost na techniky + okamžitou výpověd!!!!

Ani se nedivim, kdybych nemel UPC uz takovou dobu bez problemu, tak by mi taky dosla trpelivost.

Prijde mi, ze jejich prava ruka nevi co dela ta leva a naopak. Snad to brzo vyresi.

Odesláno

Brno, Merhautova

Výpadky netu už od odpoledne 15.11. Teď ráno taky, každou chvíli se nenačte stránka..Včera, když jsem volal na UPC ohledně výměny modemu, hlásili ať omluvíme výpadky po celý ČR.

Odesláno

19.11 Dneska Brno ponava (Kabátnikova ulice) zase v riti, rano uplne, ted trochu.

Odesláno

Receive Power Level mi kolise medzi 3,8-4,2 dBmV,Transmit Power Level je na stalych 32,2 dBmV.Je to podla vas OK?Dik

5b628.jpg

Odesláno

No, mně se nyní pohybuje u čtyř kanálů pod -10 dBmv, u druhých čtyř okolo -8 dBmV. Problémy žádné nepozoruju (60/6), vždycky jsem byl v mínusu.

Je to normální a obvyklé, viz třeba tady: http://www.dslreports.com/faq/5862. Asi větší význam má Signal to Noise Ratio, ten bývá nad 35 dB.

Odesláno

Jasne SNR je take nutne znat,

jinak pod -10 dBmv uz je na hranici pouzitelnosti, ale tam asi bude spis problem s presnosti mereni.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Tomus, u Motoroly jsem míval downstream mezi 4 až 7 (mínus) na každém ze čtyř použitých kanálů (vždy pouze jeden kanál), obdobně i u dalších čtyř přidaných. Po instalaci modemu ED3 poklesl na 7-8, pak (asi po změně software - nebo ve stejné době) poklesla úroveň u ctyř kanálů pod -10 dBmV. Na kterých z těch čtyř nevím, neb Cisco 3212 frekvence neuvádí. Také zanedbatelně poklesl SNR. Nicméně, žádné problémy nepozoruju...

Odesláno

Tak som si myslel, že sa ten môj internet polepší, ale je to stále horšie a horšie..

1604840870.png

50991621.png

|------------------------------------------------------------------------------------------|
|                                      WinMTR statistics                                   |
|                       Host              -   %  | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |
|------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|
|                               my.router -    0 |   59 |   59 |    0 |    0 |    0 |    0 |
|                   No response from host -  100 |   59 |    0 | 5000 |    0 |    0 |    0 |
|     ip-86-49-52-137.net.upcbroadband.cz -    0 |   56 |   56 |    9 |   60 |  292 |   83 |
|     ip-81-27-201-33.net.upcbroadband.cz -    0 |   56 |   56 |    9 |   54 |  205 |   75 |
|                           84.116.221.37 -    0 |   56 |   56 |   13 |   64 |  208 |   17 |
|                          nix2.seznam.cz -    2 |   56 |   55 |   14 |   83 |  628 |  169 |
|                           www.seznam.cz -    0 |   55 |   55 |   15 |   76 |  382 |   89 |
|________________________________________________|______|______|______|______|______|______|
  WinMTR v0.91 GPL V2 by Appnor MSP - Fully Managed Hosting & Cloud Provider

Už aj načítavanie niektorých stránok je strašne pomalé. Veľké sklamanie bohužiaľ UPC.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague