Odesláno 5. března 2024 1 rok Ja uz jsem jeden prevod vyresil. Ten zustal u VF... A druhy cekam, az ČP doruci pichlavou kaktusi SIM. Dobry je, ze kdyz jsem si vygeneroval v patek OKU kody obou cisel na nulovem tarifu a v pondeli volali z retence a dohodli jsme se na tarifu pro syna s volanim, sms a daty... Tak jsme se shoi ze na EZS mi nic lepsiho nabidnout nemuze. Tak po hovoru mi dosly sms, ze mi resetuji na mou zadost OKU kody na vsech cislech. O coz jsem samozrejme nezadal Upraveno 5. března 2024 1 rok uživatelem Tube Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 5. března 2024 1 rok Kaktusí sim koupí i v trafice nebo prodejně operátora. Na EZS asi bude kaktus nejlepší, protože náklady od 50 Kč za rok. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno 5. března 2024 1 rok Akorát je blbý, že to člověk musí hlídat, aby tam byl dostatečný kredit a nevypršela platnost SIM. Sice se do appky v telefonu dají přidat další čísla od Kaktusu (mimo to jedno hlavní), ale jak se člověk aspoň 1x za měsíc nepřihlásí, tak číslo z appky zmizí a musí se pak zase ručně přidat. Trochu opruz a nulový tarif skutečně za 0 Kč byl určitě lepší. - - - - -
Odesláno 5. března 2024 1 rok No nic, prdim na VF, na tyhle hratky bude/nebude jsem uz stary. Objednal jsem taky Kaktus a prejdu tam. Bohuzel vyuctovani za unor stale nemam, ale dle screenu zde je to asi jasne jak to s mesicni platbou bude. - - - Compal CH7465 Praha
Odesláno 5. března 2024 1 rok Kaktus se dá objednat z jejich stránek za 0, případně ochutnávková Twist karta s 10 Kč kreditem a bonusových 100 po dobití, kde by měla být platnost rok taktéž ze stránek zadara, anebo kdo by chtěl radši tarif M2M Mini za 18/měs. Já zatím vyčkám co přijde, převod je během 3 dnů, ale už teď je jasné, že nám tu někdo nemluvil pravdu. Upraveno 5. března 2024 1 rok uživatelem retron - - - - Praha
Odesláno 6. března 2024 1 rok @Adolf.ShitlerOčekávám, že budou chodit i SMSky, že se něco blíží a bude potřeba cokoliv udělat. Pokud tak nejde o šuplíkovku, ale je SIM někde vložena, je potřeba to i číst. Asi stejně jako faktury od Vodafone. Nebo je možné si nastavit upomínku do kalendáře. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 6. března 2024 1 rok Neměl i Vodafone podmínku u nulového tarifu, že jednou za pár měsíců musí být na kartě provoz? Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno 6. března 2024 1 rok U Kaktusu jsem s "nulovým" tarifem od ledna 2016, když nulový tarif rušilo pro změnu O2 (O2 Zero). Nelituji ani chvilku, Kaktus je skvělý no-nonsense operátor. Super, Premium - - Vodafone Station WiFi 5, Compal CH7465 Zlín
Odesláno 6. března 2024 1 rok Ano měl. 1x ročně (za 13 měsíců) nějaká útrata. Stačí hovor či sms. Což mám v kalendáři a plním. Super - Základní Compal CH7465, CA modul Štatl
Odesláno 6. března 2024 1 rok @Technikus Bohužel Kaktus všechna upozornění zasílá výhradně přes SMS na dané telefonní číslo, což při použití SIM v nějakých zabezpečovačkách apod. může být problém číst. A když má člověk těch karet třeba 10, tak už je to opruz všechno sledovat. - - - - -
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.