Odesláno 6. března 2024 1 rok V tomto případě nezbyde nic jiného než se spoléhat na tu upomínku v kalendáři. Radši o měsíc či týden dřív, než pak přijít o číslo. Já mám tu exSIMku Tarifu na míru/dnes už u Kaktusu v telefonu jako druhou a aktivní, měl bych tak mít přehled. Upraveno 6. března 2024 1 rok uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 6. března 2024 1 rok Podmínku minimální útraty sice Nulový tarif měl, ale v reálu to nevyžadoval. - - - - Praha
Odesláno 6. března 2024 1 rok Autor Tak podle lidi na fóru mobilmania by bude Vodafone rušit také Odepiš 😂 Prý to také říká retence Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 6. března 2024 1 rok Tak dnes telefonat na VF linku a pritelkyne se svym cislem. U ni byla prepojena na retenci, tam ji nabizeli ten tarif za 49,- a ukonceni cisla ma ke konci zuctovaciho obdobi. U me zruseni bez nabidky retence a zruseni do ctyr dnu. Tak jsem zvedav jak to teda bude. No tim padem po 20letech u VF uz jen internet. - - - Compal CH7465 Praha
Odesláno 6. března 2024 1 rok Autor Jde co čím dal někam😂 Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 6. března 2024 1 rok Odepiš to ještě existuje? Před 10 lety to zdražilo na 5 násobek a od té doby jsem o tom neslyšel. Je to jeden z prvních tarifů z roku 2000, tarif Dohoda s Oskarem s úvazkem na 4 roky byl další speciální tarif. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno 8. března 2024 1 rok Jen mohu potvrdit zrušení nulového tarifu. Dnes volali bez mé předchozí akce z retenčního, buď přechod na tarif za 49 Kč, zrušení čísla nebo odchod jinam... Super - Základní Compal CH7465, CA modul Štatl
Odesláno 9. března 2024 1 rok Mě ani manželce se zatím nic nezměnilo. Jak probíhá vyučtování, když tam mám na čísle cca 400 Kč a odejdu? 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 9. března 2024 1 rok To máš na čísle s nulovým tarifem utraceno 400 Kč za měsíc, nebo se jedná o nějaký běžný tarif ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 9. března 2024 1 rok Autor Ja si myslím ze má dobijecku Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.