Jeronym Odesláno 1. března Sdílet Odesláno 1. března Momentálně mám Compal CH7465. Vidím, že Vodafone nyní rozdává Vodafone Station se všemi rychlostmi internetu. Je možné požádat o upgrade a výměnu Compalu? Citovat Start - - Compal CH7465 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řešení Marek-26 Odesláno 1. března Řešení Sdílet Odesláno 1. března Ano, je to možné. Stačí si zavolat a objednat výměnu. Buď za ten s WiFi 5 nebo novější s WiFi 6. 1 Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MSwamp Odesláno 3. března Sdílet Odesláno 3. března A jak to je, prosím, s cenou? V současné době mám Compal za 50 Kč, když nový model dostanu “nuceně” cena asi zůstane, když si modem vyžádám budu platit 70 Kč dle současného ceníku? Děkuji Citovat Super - Základní Compal CH7465, CA modul Štatl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 3. března Sdílet Odesláno 3. března Netuším, jak to je, ale předpokládám, že když si zákazník objedná výměnu, tak se to bere dle aktuálního ceníku. Tedy WiFi 5 za 70 a WiFi 6 za 100Kč. Ale v případě "nucené" výměny se asi půjdou cestou nejmenšího odporu a umím si představit, že cena pronájmu bude zachována i když by mohli oznámit, že daný model bude končit a zákazníku zařiď se. Ano, narážím na případy u jiných poskytovatelů. To už tady bylo od dob UPC, kdy se UPC z pochopitelných důvodů podbízelo zákazníků, aby měli motivaci či jim to bylo jedno, vyměnit si své zařízení. Ale tenhle přístup je jen další výhoda pro nás poskytování zařízení formou pronájmu. 1 Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Centrum péče Veronika - Vodafone Odesláno 4. března Centrum péče Sdílet Odesláno 4. března @MSwampPěkné odpoledne, v případě, že budete mít o výměnu modemu zájem, stačí nás kontaktovat na lince 800 77 00 77 a kolegové s vámi naplánují výjezd technika, který vám modem přiveze. Cena pronájmu modemu Vodafone Station 3.1 je 70 Kč měsíčně a modemu Vodafone Station Wi-Fi 6 je 100 Kč měsíčně. Citovat 1000 Mb/s ∞ GB - VF Station Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanes03 Odesláno 16. března Sdílet Odesláno 16. března Mám dotaz zda je výměna výhodná pokud používám Compal v Bridge módu. Hlavně se mi jedná o spotřebu, zahřívání a rychlost odezvy (ping). Aktuálně jsem nespokojen hlavně se zahříváním a horší odezvou. Spotřeba jen pro zajímavost. Citovat Super Start Základní Vodafone Station WiFi 5 Šumperk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 16. března Sdílet Odesláno 16. března Osobní zkušenost nemám takže to nemůžu porovnat, ale počítej s tím že Vodafone station bude víc topit a mít vyšší spotřebu energie, protože přenos dat přes Docsis 3.0 + 3.1 je složitější a náročnější na výpočetní výkon. Já mám modem Compal v režimu router a nepřijde mi že by se nějak přespříliš zahříval. 1 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r2d2 Odesláno 16. března Sdílet Odesláno 16. března Ping (resp. jeho stabilita) je rozhodně lepší, Compal má vysoce nepovedený chipset Puma 6 (https://approvedmodemlist.com/intel-puma-6-modem-list-chipset-defects/), Arris / VF station má lepší (i když ne dokonalý) Puma 7. Citovat Premium - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo2003 Odesláno 16. března Sdílet Odesláno 16. března před 8 hodinami, hanes03 napsal: Hlavně se mi jedná o spotřebu, zahřívání a rychlost odezvy (ping). Aktuálně jsem nespokojen hlavně se zahříváním a horší odezvou. Spotřeba jen pro zajímavost. Podle webu Vodafone má Compal spotřebu okolo 9-11 Wattů a Station okolo 18 Wattů. 1 Citovat Start - Základní Compal CH7465 Opava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiDiDi Odesláno 17. března Sdílet Odesláno 17. března Víme něco o střevech Technicolor CGA4336, co dává T-Mobile? Citovat 1000 Mb/s - Start Vodafone Station / TG3442DE Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.