retron Odesláno 17. září Sdílet Odesláno 17. září https://www.amazon.de/-/en/FRITZ-DOCSIS-Zigbee-Integration-Gigabit/dp/B0CY2HT598/ref=sr_1_1?dib=eyJ2IjoiMSJ9.5FzwwL_tIe62tQuWQCJ7e6SliuqgxQBmHxT05ayUe7ZhCvzKpl5Z50vBq5jBrMbam7uyfHyN1IjeR8hA6exsXOy0B221TUZ6BYN1sFDecdpmcWKl7SuVFqlJqJFSSFof9oIyOKYB52BZ6crtPh3Ei-3bH2clctTkK_EMPH6RYjZ5C3-jloQ4I-hK9dDSSzAVo4rkpHhyQuhgr-sP7KsHwiO_7JlDft1MAagO2TLgq8U.s2T1PKrpEDWxlCDguX0Wj-UmfqQ7XOs3uo8_58cH8nk&dib_tag=se&keywords=6670&qid=1726573210&sr=8-1 tady to máte za 5,7 a doprava grátis, navíc jak uvádějí němečtí soudruzi ani budoucí Vodafone UltraHub7 na to nemá: Mit einer FRITZ!Box von AVM für den Kabelanschluss kann der Vodafone Ultra Hub 7 vom Funktionsumfang her nicht konkurrieren, räumen die Vodafone-Vertreter auf dem Messestand ein. 1 Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paffko Odesláno 17. září Sdílet Odesláno 17. září MediaMarkt nabízí za 229 EUR (cca 5750 Kč). Splaceno ani ne za 5 let (při stovce měsíčně) a k tomu pětiletá záruka od výrobce a spoustu šikovných funkcí navíc. Za pět let nevěřím, že bude wifi 8. 🙂 Citovat Premium Super Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Mašek Odesláno 17. září Sdílet Odesláno 17. září Já se omlouvám, ale mě to tu někdy přijde, jako rozhovor se slepými. Kteří vůbec nevnímají realitu (ohledně toho Fritzboxu). Nebo jí nechcete vnímat a info z reálu vytěsňujete. Je to takový můj poznatek. Sorry 2 Citovat Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 17. září Sdílet Odesláno 17. září (upraveno) Myslím, že když uděláme objednávku na 10+ kusů bychom mohli dostat slevu a třeba by se dalo i okolo 5 tisíc/kus 😄 Přesto tam vidím velký ALE. Upraveno 17. září uživatelem Technikus Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Mašek Odesláno 17. září Sdílet Odesláno 17. září Jako těžítko to bude na pohled hezký kousek, To jo Nebo kousek do začínající sbírky. 1 Citovat Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno 17. září Sdílet Odesláno 17. září co rovnou https://us.hitrontech.com/products/service-providers/coda6000-cable-modem/ docsis 4.0 modem 😄 1 Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 17. září Sdílet Odesláno 17. září (upraveno) Ono není problém si ten modem koupit a ve výsledku asi ani zaregistrovat do sítě Vofafone. Nicméne vidím, že se okolo mě se*e úplně všechno co může... Mně či známým auto, mobil, notebook, pračka apod. Tzn je doba vestavěných ku...vítek. Tak záruka 5 roků je pěkný. Ale když by k tomu došlo, budu třeba měsíc bez internetu? Co když bych se odstěhoval, nebo chtěl změnit typ připojení? Tenhle mi zůstane, pokud ho už nikdo do Vodafone nezaregistruje? Nebudu chtít za půl roku, dva či pět let optiku? Upraveno 17. září uživatelem Technikus 2 Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paffko Odesláno 17. září Sdílet Odesláno 17. září @Technikusjasně, rizika se vším všude, stejně jako výhody. ale rozhodnutí by mělo zůstat na zákazníkovi. Já se třeba rozbití modemu nebojím. A když se stane, budu řešit, jako by se mi rozbil mobil, taky každodenní záležitost. Citovat Premium Super Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 17. září Sdílet Odesláno 17. září No dobře, ale mobil si seženu, přehodím SIM/eSIM, přihlásím se účtem a jedu dál. Ale s BYOD modemem registrovaným u Vodafone? Ok, zabalím jej, sepíšu lejtro a odešlu to někam. Do té doby co? Doma nepojede TV a internet. Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paffko Odesláno 17. září Sdílet Odesláno 17. září (upraveno) před 10 minutami, kautskym napsal: co rovnou https://us.hitrontech.com/products/service-providers/coda6000-cable-modem/ docsis 4.0 modem 😄 Tak technologicky bychom měli náskok před VF. 🙂 před 2 minutami, Technikus napsal: No dobře, ale mobil si seženu, přehodím SIM/eSIM, přihlásím se účtem a jedu dál. Ale s BYOD modemem registrovaným u Vodafone? Ok, zabalím jej, sepíšu lejtro a odešlu to někam. Do té doby co? Doma nepojede TV a internet. Neomezená mobilní data? Po domluvě s výrobcem / prodejcem zapůjčení náhradního modemu? ...zprovoznění modemu u operátora - jak jsem pochopil - je otázka chvilky. A co se týče TV - ta pojede. Protože rozhodně nehodlám měnit technologii kabelové TV na IPTV. Upraveno 17. září uživatelem paffko 1 Citovat Premium Super Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.