Marek-26 Odesláno 5. dubna Sdílet Odesláno 5. dubna UBEE měl polovinu kanálů pro download oproti Compalu a Arrisu. Arris má navíc ještě i OFDM a výkonnější HW celkově. 1 Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quadra2030 Odesláno 5. dubna Sdílet Odesláno 5. dubna OFDM vyzaduje vacsi vykon CPU, Puma 7 obsahuje dual core Atom CPU, preto je aj spotreba vyssia. A to nehovorim o DOCSIS 3.1 ESD ci FDX (aka 4.0), tam su naroky na CPU vykon ovela vacsie, hlavne pri FDX.. a teda aj spotreba. Comcast and Broadcom announced SoC that combines both flavors (FDX and ESD). The SoC can be used in CPE, as well as in nodes, amplifiers, and Remote PHY Devices (RPDs). The new silicon is expected to be ready for trials in early 2024, with commercial deployments expected before the end of 2024. Citovat Super - Základní - Bratislava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 7. dubna Sdílet Odesláno 7. dubna Ad spotřeba VF Station v brige mode - měřák mi ukazuje 12 W. Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quadra2030 Odesláno 7. dubna Sdílet Odesláno 7. dubna Technicolor TC4400 (DOCSIS 3.1 modem) som zmeral spotrebu 8 W. 1 Citovat Super - Základní - Bratislava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo2003 Odesláno 7. dubna Sdílet Odesláno 7. dubna V 5. 4. 2024 v 18:55, hanes03 napsal: Na měřící zásuvce mám Vodafone station a můj TP-link Archer AX10. Celková spotřeba je 25,5W tak počítám, že to bude kolem deseti wattů. Ax10 má tedy tak velkou spotřebu? To je překvapivé. Starý 841N měl spotřebu okolo 3 W, ale zase měl velmi slabý cpu. Citovat Start - Základní Compal CH7465 Opava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanes03 Odesláno 8. dubna Sdílet Odesláno 8. dubna (upraveno) Vzhledem k tomu, že Tp-Link má tříjádrový procesor s frekvencí 1,5 GHz tak spotřeba nebude 3W. 😄 Spotřeba, ale bude menší, protože jsem zapomněl, že na zásuvku je zapojený i NAS. Dle propočtu bude spotřeba kolem 7 W. Upraveno 8. dubna uživatelem hanes03 Citovat Super Start Základní Vodafone Station WiFi 5 Šumperk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hana28 Odesláno 5. září Sdílet Odesláno 5. září Dobrý den, jak dlouho trvá než je technik schopen nabídnout termín a přijet, kdyz je potreba vymenit router? Pronajímatel mi tvrdí, že až 3 týdny. Já ale nemohu být 3 tydny bez internetu kvůli práci. Je nějaké rychlejší řešení? Bohužel net je napsaný na něj. Jinak bych vse resila sama. Hana Citovat - - - - Řečkovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 5. září Sdílet Odesláno 5. září Výměna modemu-routeru je otázkou pár minut a až do výměny funguje starý modem-router. 1 1 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 5. září Sdílet Odesláno 5. září (upraveno) A to je řeč Compal za Station, nebo Cisco či další modely s ukončenou podporou? V prvním případě podporovaného modelu si troufám říct, že je otázka domluvy technika na telefonu v rámci dnů, určitě do týdne (minimálně Praha). Co se týká druhého případu, tedy ukončené podpory starších modemů, tam to bude zřejmě na dýl, je toho dost. Avšak pokud je internet jako služba součástí pronájmu, měl nebo mohl by to pronajímatel absenci internetu nějak kompenzovat. Upraveno 5. září uživatelem Technikus Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Faj Odesláno 5. září Sdílet Odesláno 5. září Pokud používám jen základní internetový tarif a nepotřebuji žádné další speciální služby a vymoženosti, které nabízí novější Vodafone station, můžu používat ve vaší síti uvedený modem Compal CH7465, pořízený jako vlastní zařízení bez pronájmu ? Kde a jakým způsobem se takové zařízení registruje ? Citovat Start - - Compal CH7465 Uherské Hradiště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.