Odesláno 4. března 2024 1 rok Dobrý den, vzhledem k tomu, že Cetin už dotáhl optiku na moji adresu, tak teď řeším změnu internetu, ze starého VDSL internetu na optiku. Protože mám nyní internet VDSL, neomezený Premium 5G mobilní paušál a televizi u Vodafonu, tak jsem nejdřív zkusil zavolat na Vodafone linku … Výsledek volání (několik pokusů): 1) To nejde změnit … 2) To nevím, jak to řešit, zkuste si zavolat jinam … 3) To nejdřív musíte vypovědět starý internet, počkat si, než proběhne výpovědní lhůta a až potom dojde k úplnému zrušení, tak zkusit objednat optiku … 4) Bla bla bla nejde to … Takže jsem zkusil JEDEN telefonát na T-Mobile: Není problém zřídit optiku, díky přenosu přes OKU je změna okamžitě po zapojení, žádné čekání na výpověď. Na Vaší adrese máme zvýhodněnou cenu na 24 měsíců (nabídka v příloze, výhodnější než VF), když přejdete i s TV a mobilem, tak to můžeme spojit a nabídnout stejný neomezený Premium 5G se slevou 50 % také na 24 měsíců (za 670 Kč) … S Vodafone linkou jsem to už vzdal, zkusím to ještě tady. Předpokládám, že by i Vodafone mohl zvládnout plynulou změnu internetu a nabídnou slevu na mobil (v retenci ho běžně nabízí za 654 Kč), ale pokud to opravdu NEJDE, tak po mnoha letech u VF to vidím na kompletní přechod k T-Mobile … Super Super - Compal CH7465 Liberec
Odesláno 4. března 2024 1 rok @HonzaLBCto co tu ale sdílíte, je přímá optika TMCZ, ne optika přes Cetin, Co si pamatuji, tak známí, přecházel také z VDSL na Optiku Cetinu, a normálně udělali novou obj. na prodejně a po aktivaci optiky, poslali požadavek na zrušení VDSL Upraveno 4. března 2024 1 rok uživatelem kautskym Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 4. března 2024 1 rok On, kdyby to byl Cetin, tak rovnou chce po zákaznících migraci, nenechávají xDSL linky tam, kde dotáhnou optiku. Jestli je to T-Mobile, tak by musel zařadit adresu do velkoobchodní nabídky a pak by se objevilo v systémech Vodafone. A teď je zajímavé, že pokud by nastalo, že Vodafone tam bude moci prodat službu, tak se vlastně nebude jednat o mezioperátorský převod 😄 Každopádně by to byla deaktivace starého a aktivace nového internetu. Když mi pošlete do PM konkrétní adresu, zkusím se na ni přeptat. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 4. března 2024 1 rok @Marek-26tak ono stačí aby si @HonzaLBCzadal adresu sem https://www.vodafone.cz/internet/ a hned zjistí co tam má 🙂😄 Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 4. března 2024 1 rok Autor Koukal jsem na mapu Cetinu, ten na adrese je. Koukal jsem na moji adresu na Vodafonu, nabízí optický internet (asi ten Cetin). Je možné, že T-Mobile tam má svojí optiku, tak mi nabídli tu svojí. Ale co hlavně řeším, je ten přechod, protože varianta nejdřív zrušit VDSL, čekat dva měsíce na zrušení a potom teprve zařizovat optiku nebo nejdřív zařídit optiku a potom ještě souběžně dva měsíce platit VDSL, to mi přijde trochu na hlavu ... Navíc podle Vodafone linky by šla jenom to první varianta - dát výpověď a čekat a teprve po zrušení bych teprve mohl objednat nový internet. Super Super - Compal CH7465 Liberec
Odesláno 4. března 2024 1 rok výpovědní lhůta je 30 dnů Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 4. března 2024 1 rok Řešení No tak tam je dostupnost 🙂 Pak nechápu, kde je problém. Napište https://tam.je/forum tam se vás ujme někdo, kdo s vámi projde celým procesem. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 4. března 2024 1 rok Autor To já jsem taky nechápal, v čem by mohl problém, než mě na Vodafone lince začali přesvědčovat, že to změnit nejde nebo neví nebo možná to změnit půjde, ale nějak složitě 😄 Proto jsem zkusil napsat sem, jestli s takovou změnou už má někdo zkušenost a poradí nebo jestli se ozve někdo přímo z Vodafone (někdo rozumnější než ty z linky). Jinak díky za rady a pomoc, zkusím to tedy hodit na ten odkaz a uvidíme 🙂 Super Super - Compal CH7465 Liberec
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.