Odesláno 13. března 2024 1 rok Centrum péče Je to tak, funkce HDMI CEC oficiálně podporovaná není, ale je poměrně dobře fungující náhradní varianta, na kterou už tady odkaz padl: https://www.vodafone.cz/pece/televize/vodafone-tv/sparovani-dalkoveho-ovladani/ Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Odesláno 13. března 2024 1 rok Když už je tu řeč o tom DO, přestalo mi na něm fungovat ovládání hlasitosti. Na pobočce v TP mi ho sice vyměnili za jiný, ale fungovalo to necelý měsíc a už to opět nejde. Má s tím někdo podobnou zkušenost, nebo mám jen já takovou smůlu, že se objevila stejná závada? 300 Mb/s Jiná služba Komfort VTV Premium box Bílina
Odesláno 13. března 2024 1 rok A není ta chyba v ovládání hlasitosti způsobená třeba tím, že ten ovladač máš napárovaný s neexistujícím televizorem ? ovladač potom namísto ovládání interního zvuku set-top boxu, ovládá hlasitost přímo v televizoru a pokud máš tedy jinou značku televizoru než se kterou je to napárované, tak ovládání hlasitosti zvuku nefunguje. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 13. března 2024 1 rok před 5 hodinami, Ondra - Vodafone napsal: Je to tak, funkce HDMI CEC oficiálně podporovaná není, ale je poměrně dobře fungující náhradní varianta, na kterou už tady odkaz padl: https://www.vodafone.cz/pece/televize/vodafone-tv/sparovani-dalkoveho-ovladani/ Hdmi cec má mnoho funkcí, takže nelze moc považovat za náhradu to, že dálkový ovladač po spárování umí k TV vysílat volume plus a minus. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno 13. března 2024 1 rok @tomusTím to myslím nebude. Spárovat DO s televizorem jsem se pokoušel bezprostředně po výměně STB za cihlu, což je už docela dlouhá doba. Tehdy se to nepodařilo (mám tel. Finlux a tento model nejspíš nespolupracuje), takže jsem přesně podle návodu spárování zase zrušil a od té doby to znovu nezkoušel. Po celou dobu ovládání hlasitosti normálně fungovalo a přestalo to samo od sebe, aniž bych s tím něco dělal. Po výměně ovladače na pobočce to zase normálně fungovalo, ale jen necelý měsíc. Tlačítka zesílení a zeslabení hlasitosti znovu najednou přestaly reagovat., takže teď je nutné zvuk regulovat ovladačem TV: 300 Mb/s Jiná služba Komfort VTV Premium box Bílina
Odesláno 13. března 2024 1 rok No možný to je, ale zkus preventivně zrušit spárování ovladače s televizorem podle návodu, je to na konci https://www.vodafone.cz/pece/televize/vodafone-tv/sparovani-dalkoveho-ovladani/ Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 13. března 2024 1 rok před 25 minutami, RichardHorcic napsal: Tehdy se to nepodařilo (mám tel. Finlux a tento model nejspíš nespolupracuje), takže jsem přesně podle návodu spárování zase zrušil a od té doby to znovu nezkoušel. No, zítra tedy znova zkusím. Jinak asi další návštěva pobočky a výměna... 300 Mb/s Jiná služba Komfort VTV Premium box Bílina
Odesláno 15. března 2024 1 rok ještě EPILOG k mému původnímu problému... mimochodem doteď se nikdo nevyjádřil ani z Vodafone ani tady z řad uživatelů - takže možná veřejné tajemství ? - na jakou vzdálenost funguje DO u standardního STB... Já jsem při své asi 30.návštěvě pobočky vyměnil STB v rámci reklamace za nový a ejhle - funguje to úplně stejně blbě !!! takže se vracím zpět k původnímu příspěvku, je vůbec možné aby v 21.století fugoval DO na vzdálenost na 2m ??? BUDOUCNOST JE ÚŽASNÁ (cituji Vodafone z krabičky těchto nefunkčních krámů... ) takže mě tímto Vodafone zlomil k pořízení STB Premium a já zde mohu zodpovědně prohlásit, že varuji všechny před pořízením toho standardního ! Upraveno 15. března 2024 1 rok uživatelem toni007
Odesláno 15. března 2024 1 rok Mám ten prémiový, a před chvíli jsem to zkusil z 5 metrů. V pohodě funguje. Ten standardní jsem nikdy neměl, takže u něj nevím. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 15. března 2024 1 rok Ano jasně, bluetooth technologie je o něčem jiném, dotazy od začátku byly směřované na IR DO standardního STB, je to pro Vodafone ostuda...
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.