Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Dobrý den,

SIM kartu mám v notebooku (nepodporuje eSIM) a eSIM mám v telefonu.  Pokud v notebooku používám SIM kartu a jsem připojený k internetu nedá se mi na telefon dovolat. Až když to vypnu tak se mi dá dovolat. Dá se to změnit aby eSIM měl prioritu před SIM kartou, tedy aby se mi šlo vždy dovolat i na úkor odpojení od internetu na notebooku?

PS: Nevím jestli tato informace pomůže. Při generování eSIM jsem měl v OneNumber možnost vybrat generovat pro tablet (byla ještě možnost pro hodinky)

Odesláno
  • Centrum péče

Pěkný den, 

na eSIM v tomto případě máte OneNumber = sekundární číslo. Není úplně vhodné mít toto číslo v mobilním telefonu "jako hlavní", protože na OneNumberu nejsou k dispozici všechny funkce (například platby třetím stranám, roaming...). Popisujeme to na https://www.vodafone.cz/pece/tarify-sluzby/vodafone-onenumber/onenumber-fungovani-volani/.

Jinak by ale nemělo nic bránit tomu, abyste byl na příjmu na telefonu, i když je druhá SIM v notebooku. Takže pokud nenajdete příčinu na odkazu výše, klidně nám zkuste napsat přes https://tam.je/forum s konkrétním příkladem a popisem situace (jaká SIM je v jakém zařízení).

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice
Odesláno

Ja se zeptam na neco jineho trochu. Proc je OneNumber podminen esim? A jak se realne pak lisi od Dvojsim? 

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno

onenumber můžete používat současně dvojsim ne

• Premium, Super DSL
  • Basic+, Red Basic Lite
  • Základní, ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves
Odesláno

A je sance ze se na tom neco zmeni nebo to technicky proste nejde?

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Hlavní město
Odesláno
  • Centrum péče

Dobrý den, @Jack_6428, ačkoliv to nemusí na první pohled tak vypadat, jde o rozdílné služby (funkce). Technicky to ale nejde udělat tak, abyste mohl mít dvě plastové SIM (DvojSIM) obě najednou aktivní a služby vám 100% fungovaly na obou z nich. 

• -
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • -
  • Chrudim
Odesláno

Hmm. A je esim o tolik jina ze to umozni? Bohuzel zarizeni s esim je min a jsou drazsi. Cili bud mohu koupit levnejsi zarizeni a vyuzit s dvojsim jen lte nebo drazsi a mit esim s 5g. 

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Hlavní město

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague