Odesláno 13. března 2024 1 rok Ahoj, už pár dní mi leží v hlavě otázky: Pokud ho ještě máte, tak proč? Co brání výměně za jiný typ? Co uděláte, když přestane fungovat? Ale klidně to berte jako volnou diskusi, zajímá mě i názor lidí, kteří ho měli a vyměnili ho. Předem díky sdílení zkušeností, názorů a diskusi, která nebude porušovat pravidla fóra. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 13. března 2024 1 rok Ja ho vymenil. Delal mi nejake mikrolagy. Navic mi VF nabidl misto 300/30, 500/50 a cena vyssi jen o 10 kc. A to uz by CISCO nedalo Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 13. března 2024 1 rok Jeden kdysi odkoupený mám u rodičů. Na internet 50 Mb/s bohatě stačí. Basic Red Basic Základní CA modul Brno
Odesláno 13. března 2024 1 rok Protože to byl poslední kvalitní HW s vyladěným SW, který UPC/Vodafone nabízel? - - - - Praha
Odesláno 14. března 2024 1 rok Cisco 3208 a Ubee EVM3206 boli najlepsie DOCSIS 3.0 modemy (obidva pouzivali BCM 3380 chipset), stabilna a nizka latencia, nizka spotreba, do 200-300 Mbit download by som nemenil (pokal ich operator nevyraduje zo siete). Super - Základní - Bratislava
Odesláno 14. března 2024 1 rok Tchýně má Ubee. Už jí dvakrát přišla SMS že se chystají vyměnit modem, bez určení termínu. Od té doby nic a to trvá minimálně rok . Možná dýl. Nikam nepospícháme, má tarif s nějakou nižší rychlostí a pevnou tel. linku od VF. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 14. března 2024 1 rok Modem Ubee EVM3230, tedy ta základní verze bez integrovaného wi-fi routeru se hromadně vyměňovala už před čtyřmi lety a byl jsem tehdy rád že jsem se ho zbavil, zpočátku fungoval dobře ale ke konci už s ním byli problémy s výpadky a padající rychlostí a musel jsem velmi často restartovat, taky nemožnost dostat se do webového rozhraní modemu když byl přihlášený do sítě mě dost vytáčela, naopak černý Compal, který jsem místo něj dostal a mám ho do dneška funguje naprosto bez problémů a v podstatě o něm ani nevím a toho používám v router režimu. Jestli se nepletu tak na síti by měly být už pouze modemy Ubee EVW, tedy verze s Wi-Fi routerem. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 14. března 2024 1 rok Existuje ještě v republice někdo, kdo má stále ED 2.0 modem ? Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno 14. března 2024 1 rok Ubee - ano, je to ten s WiFi. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 14. března 2024 1 rok Autor @Daviddvbcřekl bych, že ano, ale asi to bude jen pro pevnou linku. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.