Marek-26 Odesláno 13. března Sdílet Odesláno 13. března Ahoj, už pár dní mi leží v hlavě otázky: Pokud ho ještě máte, tak proč? Co brání výměně za jiný typ? Co uděláte, když přestane fungovat? Ale klidně to berte jako volnou diskusi, zajímá mě i názor lidí, kteří ho měli a vyměnili ho. Předem díky sdílení zkušeností, názorů a diskusi, která nebude porušovat pravidla fóra. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tube Odesláno 13. března Sdílet Odesláno 13. března Ja ho vymenil. Delal mi nejake mikrolagy. Navic mi VF nabidl misto 300/30, 500/50 a cena vyssi jen o 10 kc. A to uz by CISCO nedalo Citovat Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlaťák Odesláno 13. března Sdílet Odesláno 13. března Jeden kdysi odkoupený mám u rodičů. Na internet 50 Mb/s bohatě stačí. Citovat Basic Red Basic Základní CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 13. března Sdílet Odesláno 13. března Protože to byl poslední kvalitní HW s vyladěným SW, který UPC/Vodafone nabízel? Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quadra2030 Odesláno 14. března Sdílet Odesláno 14. března Cisco 3208 a Ubee EVM3206 boli najlepsie DOCSIS 3.0 modemy (obidva pouzivali BCM 3380 chipset), stabilna a nizka latencia, nizka spotreba, do 200-300 Mbit download by som nemenil (pokal ich operator nevyraduje zo siete). 3 Citovat Super - Základní - Bratislava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 14. března Sdílet Odesláno 14. března Tchýně má Ubee. Už jí dvakrát přišla SMS že se chystají vyměnit modem, bez určení termínu. Od té doby nic a to trvá minimálně rok . Možná dýl. Nikam nepospícháme, má tarif s nějakou nižší rychlostí a pevnou tel. linku od VF. Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 14. března Sdílet Odesláno 14. března Modem Ubee EVM3230, tedy ta základní verze bez integrovaného wi-fi routeru se hromadně vyměňovala už před čtyřmi lety a byl jsem tehdy rád že jsem se ho zbavil, zpočátku fungoval dobře ale ke konci už s ním byli problémy s výpadky a padající rychlostí a musel jsem velmi často restartovat, taky nemožnost dostat se do webového rozhraní modemu když byl přihlášený do sítě mě dost vytáčela, naopak černý Compal, který jsem místo něj dostal a mám ho do dneška funguje naprosto bez problémů a v podstatě o něm ani nevím a toho používám v router režimu. Jestli se nepletu tak na síti by měly být už pouze modemy Ubee EVW, tedy verze s Wi-Fi routerem. 1 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daviddvbc Odesláno 14. března Sdílet Odesláno 14. března Existuje ještě v republice někdo, kdo má stále ED 2.0 modem ? 1 Citovat Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 14. března Sdílet Odesláno 14. března Ubee - ano, je to ten s WiFi. Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 14. března Autor Sdílet Odesláno 14. března @Daviddvbcřekl bych, že ano, ale asi to bude jen pro pevnou linku. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Poslal Marek-26,
2 reakce
Přejít na příspěvek
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.