Přejít na obsah

Převod na nové tarify Vodafone TV

Přejít na řešení Vyřešil Martin - Vodafone,

Doporučené příspěvky

@petr-000nevidiš žádnou nabídku, protože nejsi ještě v migrační vlně až tam budeš uvidíš informaci ve vyúčtování a poté se na stránce zobrazí nabídka přímo pro tebe 

a ano týká se to všech klientů s TV Klasik, Komfort a Komplet 

Případně se @petr-000zeotek v práci zda nemáš možnost mít ZAME https://www.techforum.cz/topic/61952-zaměstnanecká-tv-nabídka/page/3/#comment-467138

• Premium, Super DSL
  • Basic, Red Basic
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves

Já se omlouvám, ale nemohl v tomhle případě zasáhnout moderátor fóra? Díky pár jedincům je to nepřehledné. Má to 7 stránek, příspěvky s absolutně nevypovídající hodnotou. Stránka jak je vidět byla vypuštěna do světa dříve než měla a bombardovat Vodafone ze všech stran nedává žádný smysl. Kdo chce přejít teď na nové tarify, tak si zvednu telefon, zavolám, nechám se přepojit na retenční oddělení a je. Nemusím čekat na migrační vlny. Ano, sjednotit všechny produkty dává smysl z dlouhodobého hlediska, protože se nemusí Vodafone starat, co kde bylo, co kde je a hlídat si to.

Ještě se mi nestalo, že bych o retenční slevu ve výši kterou mám přišel za těch X let u Vodafonu. A ano, přehled její výše je možné dohledat v Můj Vodafone.

• Kabel 300 Mb/s
  • Super
  • Komplet
  • 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor
  • Praha
  • Centrum péče
  • Řešení

Dobrý den, já znovu pro přehlednost doplním některé informace 🙂 

1. Pokud se některého z našich zákazníků týká nějaká změna, budeme ho o tom informovat ve vystaveném Vyúčtování. Dokud takovou informaci ve Vyúčtování nemáte, nic se pro vás nemění. @petr-000- proto se vám pravděpodobně  ukazuje text, který vidíte. 
  2. Padla zde i informace ke slíbené nabídce napořád. "Trvalá sleva" znamená, že nedojde k jejímu zrušení, tedy, že poskytnutá sleva není časově nijak omezená (v minulosti bylo zvykem dávat slevu například k dvouletému závazku). To ale neznamená, že budeme navždy nabízet tu konkrétní nabídku a její obsah. To by ani s ohledem na vývoj služeb, obsahovou nabídku apod. nebylo možné. Neděje se to často, pokud však některé tarify nebo nabídky zcela ukončujeme, informujeme zákazníky o této situaci a místo rušeného tarifu jim nastavíme nejvhodnější tarif z naší aktuální nabídky.
  • Souhlasím 1
  • To se mi líbí 1
  • -
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • -
  • Chrudim

Dobré dopoledne, pane ...,
děkuji, že jste nám napsal, ráda Vám odpovím.
U Vaší televizní služby zatím není naplánovaná žádná změna. Jakmile to bude aktuální, dáme Vám včas předem vědět informací ve Vyúčtování. Vidím, že máte nastavené zasílání Vyúčtování e-mailem, takže Vám taková informace určitě neuteče 🙂
Kdybyste měl další dotazy na služby Vodafonu, určitě mi ještě napište, jsem tu pro Vás.

Nebude to jako u Tarifů na míru / Odepiš apod., že se z ničeho nic objevila informace ve vyúčtování? 😁 

No uvidíme 

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Praha

Tak podle mobilmanie to vypadá ze retencni nepřímo potvrdilo ze se snad změna bude tykat všech starých tarifů od internetu, TV po mobilní tarify 😳 žeby velká čistka ?

Prý tam už nějakého klienta předváděli ze starých start tarifů 100 předváděli na start 130

• Premium, Super DSL
  • Basic, Red Basic
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves

Už to udělali jinak stránku // 

Víc spojení. Je čas přivítat nový tarif

Váš starý tarif je s námi už delší dobu a nejpozději během srpna 2024 udělá místo technologicky vyspělejším řešením. Proto vás převedeme na nový tarif, který lépe odpovídá současným potřebám. Nemusíte na nás čekat, změňte si tarif klidně hned dnes.// Pokud si tarif nezměním teď, co se stane?

Tarif vám sami změníme nejpozději 31. 8. 2024.          

Jinak udělali jinou stránku ohledně převodu  https://www.vodafone.cz/muj/gm/tarif/zmena

před 11 hodinami, kautskym napsal:

Tak podle mobilmanie to vypadá ze retencni nepřímo potvrdilo ze se snad změna bude tykat všech starých tarifů od internetu, TV po mobilní tarify 😳 žeby velká čistka ?

Prý tam už nějakého klienta předváděli ze starých start tarifů 100 předváděli na start 130

Teď to bude asi oficiální už je nová stránka https://www.vodafone.cz/muj/gm/tarif/zmena

Upraveno uživatelem petr-000
  • -
  • -
  • Sport
  • -
  • mladá boleslav
  • Centrum péče

Jde nám o celkové zjednodušení nabídky, proto vyřazujeme z portfolia staré tarify u mobilních služeb, Vodafone TV i pevného internetu. Protože těch tarifů a kombinací je hodně, nedá se plošně říct, kterých zákazníků a služeb se to dotkne. Zákazníky vždy informujeme napřímo (ve Vyúčtování, zprávou v samoobsluze apod.) s konkrétním popisem toho, jaká změna se týká právě jich. 

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...