cvancara Odesláno 18. června Sdílet Odesláno 18. června Stále Komplet, NS stále jede. Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggg Odesláno 18. června Sdílet Odesláno 18. června @mirek.123 Jen mini. Zdražení z 58Kč na 150Kč, takže o 160%!!! Jiné už služby nemám - upload je pro práci s cloudem pomalý a taky než se VF rozhoupal s NS5 tak mne ztratil - zůstávám se základní TV jen že mám odkoupené CA moduly. Citovat - - Základní - Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr-000 Odesláno 18. června Autor Sdílet Odesláno 18. června (upraveno) před 22 minutami, ggg napsal: @mirek.123 Jen mini. Zdražení z 58Kč na 150Kč, takže o 160%!!! Jiné už služby nemám - upload je pro práci s cloudem pomalý a taky než se VF rozhoupal s NS5 tak mne ztratil - zůstávám se základní TV jen že mám odkoupené CA moduly. Takže to máte skvělý za 150 Kč bez dalších služeb 👍 mate pouze televizi normální cena bez netu je za 320 Kč pro nové zákazníky.... Takže to znamená kdo nemá internet má pouze telku od VF převedou zákazníky tak dostanou každý 53% slevu základní tv 150 Kč před 45 minutami, cvancara napsal: Stále Komplet, NS stále jede. Myslíte trojku a čtyřku předpokládám nova sporty 👍🙂 Upraveno 18. června uživatelem mirek.123 Citovat - - Sport - mladá boleslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 18. června Sdílet Odesláno 18. června Jo, zdražení ... Míval jsem TV Komplet za 374 Kč a po přechodu na aktuální nabídku TV mám Základní TV bez Prima+ za 105 Kč a Cinema 187 Kč. Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmichaelvincent Odesláno 18. června Sdílet Odesláno 18. června @Technikus Taky mám komplet za 374... nebo 373. Ještě stále. Čekám, s čím přijdou při převodu. Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 18. června Sdílet Odesláno 18. června před 29 minutami, mirek.123 napsal: Myslíte trojku a čtyřku předpokládám nova sporty 👍🙂 Ne, myslím všech 6. Ale jsou až na konci, nekoukám na to. Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 18. června Sdílet Odesláno 18. června (upraveno) @janmichaelvincentNo já si vzal Excel, udělal nějaký hrátky s částkami a balíčky - kombinací programů a Komplet jsem opustil. Měl jsem ho spíš kvůli ceně, než abych se stihl dívat na to všechno, co nabízí. Tak jsem si dal jen to, co se v domácnosti sleduje, ale ta cena je šílená. Když byl Komplet za 373/374 Kč a Základ (bez Prima+) + Cinema mám za 292 Kč. Kdybych nepřešel, je mi jasné, že bych byl nucen přejít na ALLinONE za plné částky a to bych nebyl ochoten platit. Upraveno 18. června uživatelem Technikus Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmichaelvincent Odesláno 18. června Sdílet Odesláno 18. června @Technikus Myslím si, že ještě úplně nevíme, jestli je lepší řešit převod proaktivně nebo čekat na ten automatický. Já se nejdřív nechám překvapit, a když se mi to nebude líbit, určitě to proberu s někým na telefonu. Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno 18. června Sdílet Odesláno 18. června a přišlo to do samoobsluhy až dnes 😄 a i mě, kterého se změna internetu netýká 😄 Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel m Odesláno 18. června Sdílet Odesláno 18. června Tuhle zprávu jsem dostal, už dneska dvakrát.Asi nějaká chyba na VF. Citovat Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.