petr-000 Odesláno 8. července Autor Sdílet Odesláno 8. července před 2 minutami, kotasek napsal: mam to stejny.... To je divný ... Přihlásil jsi se na tu stránku co sem vložil sem co ti tam ukázalo Citovat - - Sport - mladá boleslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ost-plus@seznam.cz Odesláno 8. července Sdílet Odesláno 8. července před 4 hodinami, mirek.123 napsal: Tuhle stránku https://www.vodafone.cz/muj/gm/prehled...... Já sem se tady přihlásil pak dej vědět co tě tam ukázalo https://www.vodafone.cz/muj/gm/prehled zkus tohle mě to funguje pak dej vědět Tak ten mírný poplatek bude asi navýšen o 71 CZK aktuálně platím 80 CZK to je cca o 90 % 🤔 Citovat Super - Základní Compal CH7465 Teplice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr-000 Odesláno 9. července Autor Sdílet Odesláno 9. července Takže tady ta stránka funguje bezvadně než. Tam předchozí ohledně informačním převedení v novém řešením 👍 zkus te se tam přihlásit i ostatní kdo má tarif komfort nebo komplet nebo klasik co vám objeví za nové řešení Citovat - - Sport - mladá boleslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrzic Odesláno 9. července Sdílet Odesláno 9. července Berou to postupně, já mám aktuálně komfort a žádnou nabídku tam nemám Citovat Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Centrum péče Ondra - Vodafone Odesláno 9. července Centrum péče Sdílet Odesláno 9. července Těch stránek (adres) existuje několik a zákazníkovi vždy ve Vyúčtování uvádíme tu, která se týká právě jeho podle toho, jaké u nás má služby. Tak to jen pro vysvětlení, že zkoušet různé adresy sice můžete, ale pokud chcete kompletní informace přizpůsobené pro vaše nastavení služeb, je třeba využít tu, kterou vám napíšeme do Vyúčtování. Citovat Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vhSlim Odesláno 9. července Sdílet Odesláno 9. července Mně to zobrazuje, že se mě to netýká i přímo na stránce, na kterou jsem skočil přímo z vyúčtování. Kde tedy nechal tesař díru? 🙂 Citovat Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5 Praha 15 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 9. července Sdílet Odesláno 9. července Tak je to průběžně, tedy vyčkat nějaký ten týden či měsíc. Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vhSlim Odesláno 9. července Sdílet Odesláno 9. července Tak mohli přeci jen upřesnit, že se to tam objeví v průběhu času a ne že tam najdu více informací. Na druhou stranu je fakt, že převod z Kompletu na All In One bude podle popisu probíhat tak, že mě mohou převést nejdříve již za měsíc, ale také až v říjnu. Takže vydrž Prťka, vydrž! 🙂 Citovat Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5 Praha 15 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr-000 Odesláno 9. července Autor Sdílet Odesláno 9. července před 56 minutami, vhSlim napsal: Mně to zobrazuje, že se mě to netýká i přímo na stránce, na kterou jsem skočil přímo z vyúčtování. Kde tedy nechal tesař díru? 🙂 tohle zkus https://www.vodafone.cz/muj/gm/prehled..... u mě to zobrazuje nové rešení už brzo co nemám vyučtovaní to mi přijde až za tyden... už mě to zobrazilo nemusím čekat ani na vyučtovaní ale 16.7 už tam budu mit Info o prevodu Citovat - - Sport - mladá boleslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vhSlim Odesláno 9. července Sdílet Odesláno 9. července Nefunguje. Holt budu muset počkat a průběžně sledovat tu stránku z vyúčtování, jestli se tam náhodou něco neobjeví. 1 Citovat Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5 Praha 15 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.