petr-000 Odesláno 9. července Autor Sdílet Odesláno 9. července před 1 minutou, vhSlim napsal: Nefunguje. Holt budu muset počkat a průběžně sledovat tu stránku z vyúčtování, jestli se tam náhodou něco neobjeví. u mě to zobrazilo i lidem co tady psali co zkouseli se prihlasili na tuhle stranku já už sem v sýstemu asi tak proto se mi to zobrazilo Citovat - - Sport - mladá boleslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vhSlim Odesláno 9. července Sdílet Odesláno 9. července Tak většina těch lidí měla Klasik. Já mám Komplet, který je plánován až někdy na konci, tak budu asi jiný případ. Nicméně základní informace ve vyúčtování byly. Citovat Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5 Praha 15 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr-000 Odesláno 9. července Autor Sdílet Odesláno 9. července zakladní máš? za 150 kč že ano? tak to máš pěknou častku 630 kč. podle ceniku se zdrazilo ALLinONE az 690 kč kvuli Nova sportech před 7 minutami, vhSlim napsal: Tak většina těch lidí měla Klasik. Já mám Komplet, který je plánován až někdy na konci, tak budu asi jiný případ. Nicméně základní informace ve vyúčtování byly. Zakladní Vodafone to máš za 150 kč + ten baliček ALLinONE Citovat - - Sport - mladá boleslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 9. července Sdílet Odesláno 9. července Nevidím tam Vodafone TV+, tedy přechází se na nabídku bez Prima+? Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vhSlim Odesláno 9. července Sdílet Odesláno 9. července O plus ani slovo, takže předpokládám, že se přechází na běžnou základní nabídku za 150 (s internetem) Citovat Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5 Praha 15 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 9. července Sdílet Odesláno 9. července (upraveno) Asi to bude další fáze migrace, tj. změny z Vodafone TV na Vodafone TV+ včetně Prima+. Jistě nebude dlouhodobě udržitelné držet 2 nabídky Vodafone TV (bez TV+ a s TV+) Upraveno 9. července uživatelem Technikus Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr-000 Odesláno 9. července Autor Sdílet Odesláno 9. července a Baliček ALLinONE za kolik ho máš? když zakladní TV stojí 150 kč a baliček? za kolik procent ho máš trvalou slevu Citovat - - Sport - mladá boleslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
namec Odesláno 9. července Sdílet Odesláno 9. července (upraveno) @TechnikusAneb proč to dělat jednoduše,když to jde složitě Upraveno 9. července uživatelem namec 3 Citovat - - - - Brno-Kohoutovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr-000 Odesláno 9. července Autor Sdílet Odesláno 9. července (upraveno) před 2 minutami, Technikus napsal: Asi to bude další fáze migrace, tj. změny z Vodafone TV na Vodafone TV+ včetně Prima+. Jistě nebude dlouhodobě udržitelné držet 2 nabídky Vodafone TV (bez TV+ a s TV+) nebude žadná migrace už.. Nestraš 😅 to není nabidka hlavní Vodafone + to je nabidka kdo má zajem o Prima + nový zákaznik muže pořidit i bez plusu Upraveno 9. července uživatelem mirek.123 Citovat - - Sport - mladá boleslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iceman06 Odesláno 9. července Sdílet Odesláno 9. července Vodafone TV se slevou 65% ale nevychází na oněch 150,- , to vychází se slevou 53%...... Myslím, že spousta převedených bude asi překvapena prvním vyúčtováním, jak vlastně služby a cena dopadne v reálu .....😨 Citovat Premium Basic+ ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Olmütz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.