Ivo2003 Odesláno 5. srpna Sdílet Odesláno 5. srpna Všichni tedy máte toto info jen ve výučtování? Mailem nebo SMS nechodí žádné info o změně? Citovat Start - Základní Compal CH7465 Opava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paffko Odesláno 5. srpna Sdílet Odesláno 5. srpna @Ivo2003Jaá měl jen teď ve vyúčtování a jak jsem pochopil z diskuze i vyjádření VF někomu z diskutujících na Xku, tak ani jiný způsob komunikace k zákazníkovi neprobíhá. Nebýt součástí tohohle fóra, tak o tom sám ani nevím. 1 Citovat Premium Super Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo2003 Odesláno 5. srpna Sdílet Odesláno 5. srpna Taky vyúčtování normálně nečtu, jen konečnou částku z SMS. 1 Citovat Start - Základní Compal CH7465 Opava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrzic Odesláno 5. srpna Sdílet Odesláno 5. srpna Taky jen ve vyúčtování Citovat Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 5. srpna Sdílet Odesláno 5. srpna Nově se zdá, že jen formou informace ve vyúčtování. Kdo to nečte a má třeba inkaso s limitem, brzy se to dozví, pokud zvýšená částka neprojde a naskočí eventuální pokuta. Zrovna o tom byl nějaký ten příspěvek tady (akorát se týkal změněného Odepiš). 1 Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Mašek Odesláno 5. srpna Sdílet Odesláno 5. srpna Citovat Je čas přivítat nový tarif Vodafone TV Chceme svým zákazníkům stále nabízet ty nejlepší služby. Proto jsme loni představili novou nabídku Vodafone TV, kterou si teď užijete i vy. Na nové řešení vás převedeme nejdříve za měsíc, ale nejpozději v říjnu 2024. Rádi bychom vás informovali, že nejdříve za měsíc, ale nejpozději v říjnu 2024 převedeme váš stávající tarif Vodafone TV - Komplet s měsíční cenou 829 Kč na nový tarif Vodafone TV, balíček ALLinONE s měsíční cenou 941 Kč. Váš stávající tarif nebudeme nadále nabízet. Mohli ušetřit "pár" písmenek a napsat: Chceme svým zákazníkům stále nabízet ty nejlepší služby a proto vaši službu přejmenujeme a o nějaký "zanedbatelný" peníz zvýšíme cenu. Balíčky jsme sice vůbec přejmenovávat nemuseli, ale takhle to vypadá líp a světově. 😄 4 Citovat Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 5. srpna Sdílet Odesláno 5. srpna Tak hlavně že mám NS5+6 o které vůbec nestojím a zdražovalo se to kvůli tomu. Zdražilo a začli ubírat 🙄 2 Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo2003 Odesláno 5. srpna Sdílet Odesláno 5. srpna "Nejdříve v září, nejpozději v listopadu" Co to je za styl komunikace? To se máme nechat překvapit kdy to bude? A nebo pošlou ještě nějaké info měsíc předem? 1 Citovat Start - Základní Compal CH7465 Opava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Mašek Odesláno 5. srpna Sdílet Odesláno 5. srpna Citovat "Nejdříve v září, nejpozději v listopadu" Co to je za styl komunikace? To se máme nechat překvapit kdy to bude? A nebo pošlou ještě nějaké info měsíc předem? Pokud si vzpomínám, tak když měnili "cihličky" za VodafonBOX, tak také oznámili takový "široce pojatý" termín. Pak mě přišel 3x za sebou email, že výměna se blíží a brzy mě oznámí přesný termín. To se za nějakou dobu stalo a termín napsali. Mezi posledním emailem a pevným datem výměny to byl +/- měsíc. 4 Citovat Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrzic Odesláno 14. srpna Sdílet Odesláno 14. srpna Ve vyúčtování mi nabídli z Komfortu za 232 nově Vodafone TV+Family za 318. Po zavolání jsem to změnil na Vodafone TV za 150 + Sport za 110. Takže z původních 232 jsem nově za 260. Za mě spokojenost. 1 2 Citovat Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.