Technikus Odesláno 11. září Sdílet Odesláno 11. září Já dostal 5.9. e-mail s vyúčtováním. Vidím fakturu i v Můj Vodafone. Proč se nedostaneš do Můj Vodafone? 2 Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo2003 Odesláno 11. září Sdílet Odesláno 11. září Ještě to nemám "zaregistrované" to nové přihlášení, chce to tam zadat email, ověřit staré číslo atd. Protože je to psané na jiného člena domácnosti, tak jsme se k tomu ještě zatím nedostali 😄 Citovat Start - Základní Compal CH7465 Opava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparrow Odesláno 11. září Sdílet Odesláno 11. září Máš pravdu. SMS tenhle měsíc nedorazila 🙂 1 Citovat Super Red Basic Základní Compal CH7465, CA modul Praha 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno 11. září Sdílet Odesláno 11. září mě SMS k období 4-3 přišla kolem 7 - 8 září 1 Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pišta Odesláno 12. září Sdílet Odesláno 12. září Je normální, aby mi Vodafone TV Komfort převedli na Vodafone TV+ základní nabídku ??? Zdražili mi to o 56Kč a sebrali mi třetinu programů ??? Komfortu odpovídá základní nabídka plus Family, ne? Tam bych to zdražení zkousnul, ale to, že to zdraží a dají mi základ, to je extrém. Citovat - - - - n/a Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno 12. září Sdílet Odesláno 12. září @Pištazáleží co Vám napsali do vyúčtování, tam byste měl být informován předem na co budete převeden a tím pádem případně rozporovat změnu 1 Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pišta Odesláno 12. září Sdílet Odesláno 12. září @kautskymno tam bylo ".... převedeme váš stávající tarif Vodafone TV - Komfort na nový tarif Vodafone TV+." Až teď zjišťuju, že to asi znamená základní nabídku, protože jsem přišel o National Geographic, AXN, atd. Citovat - - - - n/a Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno 12. září Sdílet Odesláno 12. září @Pištakdyby se měnilo na TV + balíček tak je to tam napsané nějak základní TV + baíček xy, zkuste si zavolat na Vodafone a uvidíte 🙂 1 Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pišta Odesláno 12. září Sdílet Odesláno 12. září Jinak to zdražení základní nabídky ze 150 na 220 (přidáním Prima+), bez možnosti volby, je vlastně placení výpalného Primě. Chápu to správně? Citovat - - - - n/a Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno 12. září Sdílet Odesláno 12. září můžete si požadat o VTV základ bez prima+ za 150 Kč 1 Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.