Adolf.Shitler Odesláno neděle v 21:40 Sdílet Odesláno neděle v 21:40 Min. emaily by chodit měly. 1 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CableG Odesláno neděle v 21:47 Sdílet Odesláno neděle v 21:47 Kromě e-mailu s fakturou a informací, že bude placeno inkasem, mi nechodí vůbec nic. 2 Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanKm Odesláno úterý v 22:05 Sdílet Odesláno úterý v 22:05 V srpnovém vyúčtování jsem si všiml info o převodu Vodafone TV Komfort na nový tarif s fádním datem "od září do konce listopadu". Čekal jsem tedy SMS nebo email s oznámením přesného data-nic,místo toho převod k 30.9. A jen poměrně zmatená zpráva o tom v Samoobsluze. Došlo přitom efektivně k ubrání některých programů (Eurosport) a zdražení. To se asi ve Vodafonu zbláznili! Po měsíci telefonování a řešení s Vodafonem jsem včera smlouvu vypověděl-nebyli ochotni toto pochopit,že odmítám platit víc než doposud za míň služeb. A navíc při takto bídné komunikaci ze strany Vodafonu.. Uvádím to tu pro ostatní, ať neztrácí čas... Celý měsíc jsem čekal kdy zavolají a pokaždé jen nabídka za vyšší cenu než před převodem. Bylo by lepší to vypovědět hned rovnou. Vodafone si neváži zákazníka ani trochu! Tak odcházím jinam (a to jsem dlouholetý zákazník, dávno předtím roky u UPC).. Nechápu-kdyby vyhověli měli by platby dál,takhle přijdou o vše. Asi firemní "strategie" Vodafonu-tak jejich smůla. 2 Citovat Super - Základní, Family CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno středa v 07:32 Sdílet Odesláno středa v 07:32 Půjdeš jinam a tam to bude po nějaké době totéž nebo i horší. Třeba Kyslík se dá "doporučit", kde vyplázneš 4000 Kč za set-top-box, aby ti po pár letech provozu stroze oznámili, že už není podporovaný, v systému ti ho vypnuli a musíš si za stejnou částku koupit nový. 3 1 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno středa v 08:41 Sdílet Odesláno středa v 08:41 Nemyslím to zle nebo nějak rýpavě ale všímám si, že si tu stěžuje na změnu TV tarifů, čím dál více nově registrujících lidí. Takže mi přijde, že nikdo nečte faktury/zprávy v Můj Vodafone, a pak se registrují po změně zde na Fórum a nadávají. Myslím, že je už pozdě nadávat na změnu. 😮 🙂 V 27. 10. 2024 v 18:36, Ivo Mašek napsal: Asi se vymykám "normálnosti" 😀 Mám číslo u Vodafone a chodí mě SMS i e-mail. SMS v rychlosti projdu a smažu. E-mail si pročtu trochu podrobněji - jeden nikdy neví. Párkrát si i zajdu do Můj Vodafone. Protože opět - jeden nikdy neví. Podle tohodle threadu tam někteří nechodí defacto vůbec. To je ale špatně - jsou to vaše peníze - je dobrý si svoje finance hlídat. Alespoň podle mého názoru. a tady přesně souhlasím, raději si přečtu vše než nic, abych nebyl překvapen 🙂 1 Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo2003 Odesláno středa v 09:09 Sdílet Odesláno středa v 09:09 před 1 hodinou, Adolf.Shitler napsal: Půjdeš jinam a tam to bude po nějaké době totéž nebo i horší. Třeba Kyslík se dá "doporučit", kde vyplázneš 4000 Kč za set-top-box, aby ti po pár letech provozu stroze oznámili, že už není podporovaný, v systému ti ho vypnuli a musíš si za stejnou částku koupit nový. "Máte to výhodné. Budete platit jen 69 Kč po dobu 5 let a potom už je box váš a už nic platit nebudete" 😃 1 1 Citovat Start - Základní Compal CH7465 Opava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno před 14 hodinami Sdílet Odesláno před 14 hodinami dnes byl můj známí převeden z TV Klasik + Sport Mini - 80 Kč na Vodafone TV za 135 Kč bez dalších balíčku Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparrow Odesláno před 14 hodinami Sdílet Odesláno před 14 hodinami To já taky, jen jsem to ještě ukecal na 105,- 😀 3 Citovat Super Red Basic Základní Compal CH7465, CA modul Praha 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keramik Odesláno před 12 hodinami Sdílet Odesláno před 12 hodinami V 30. 10. 2024 v 10:09, Ivo2003 napsal: "Máte to výhodné. Budete platit jen 69 Kč po dobu 5 let a potom už je box váš a už nic platit nebudete" 😃 Otázkou je jak moc nevýhodné je ten box pro O2 si koupit ( samozřejmě bych si koupil vlastní android box o minimálně polovinu levněji ) , protože u Vodafonu se platí měsíční pronájem za vyšší částku doživotně ( pokud tedy nemáte historický odkoupený modul do TV ) Citovat 1000 Mb/s Jiná služba Klasik V.Station 3.1, 2xCA modul Plzeň - Skvrňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda055 Odesláno před 8 hodinami Sdílet Odesláno před 8 hodinami V 30. 10. 2024 v 8:32, Adolf.Shitler napsal: Půjdeš jinam a tam to bude po nějaké době totéž nebo i horší. Třeba Kyslík se dá "doporučit", kde vyplázneš 4000 Kč za set-top-box, aby ti po pár letech provozu stroze oznámili, že už není podporovaný, v systému ti ho vypnuli a musíš si za stejnou částku koupit nový. Tak tak.....a také proto jsem se objevil u Vodafone TV, Při převodu na O2TV 2 mi přestali fungovat oba u O2 zakoupené boxy. Nabídka koupit 2 krát 4195 korun a nebo prémiová nabídka 60 měsíců tyto boxy splácet a mít tak celou dobu záruku...... Tak jsem se poroučel a jsem spokojen, na sport moc nekoukám a nabídka Vodafone DVB-C mi ve verzi All in one sedí, Voyo v ceně, Prima plus v ceně pro manželku. Ale zase se musí nechat to, že když mi ty staré boxy přestali fungovat tak mi O2 dobu výpovědi neúčtoval. 1 1 Citovat Premium Super+ ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Premium, CA modul Vsetín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.