homberg Odesláno pátek v 09:31 Sdílet Odesláno pátek v 09:31 @Jenda055Proc kupovat O2 Box, kdyz si muzete zdarma nainstalovat do TV O2TV apku? Tedy pokud mate TV s Androidem 😉 2 Citovat Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo2003 Odesláno pátek v 10:16 Sdílet Odesláno pátek v 10:16 Protože když příjde na prodejnu někdo, kdo se v tom moc neorientuje tak je mu O2 box doslova vnucen s tím jak je úžasmý. 1 Citovat Start - Základní Compal CH7465 Opava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno pátek v 14:20 Sdílet Odesláno pátek v 14:20 Mně teda po cca roce a půl set top box vůbec nechybí. #Samsung #Tizen 1 Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r2d2 Odesláno pátek v 18:54 Sdílet Odesláno pátek v 18:54 (upraveno) Nechybí je slabé slovo za mě - jsem rád, když se krámů jako různé STB můžu zbavit a nahradit je aplikacemi na standardním Android TV. Jediný televizní STB, co dává smysl, je max. ten pro DVB-C, pokud není praktické použít CA modul. Upraveno pátek v 18:54 uživatelem r2d2 1 1 Citovat Premium - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno pátek v 21:29 Sdílet Odesláno pátek v 21:29 A to já jsem za set-top-box s OpenPli rád, nahraji si z DVB-C/T/S co chci, podívám se také kdy chci (a nemusím být otrokem zpětného sledování, kde mizí nahrávky po pár týdnech), přehrávám si soubory z NAS a k set-top-boxu mám samozřejmě vzdálený přístup odkudkoliv z internetu, takže si v pohodě mohu nastavovat nahrávání klidně z opačného konce světa, prostě pohoda :-) 2 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MSwamp Odesláno sobota v 11:40 Sdílet Odesláno sobota v 11:40 Jen úplně nevím, co bych si v dnešní době nahrával. Filmy jsou na stream platformách a cz seriály na webu ČT, Prima, Nova … jasně ne každý za dané platformy platí nebo chce platit. Ale potřebu něco nahrát jsem dlouho neměl a to na VHS jsem nahrával kde co. 🙂 Citovat Super - Základní Compal CH7465, CA modul Štatl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno sobota v 11:51 Sdílet Odesláno sobota v 11:51 Problém je, že zdaleka ne všechno je dostupné navěky. Třeba v iVysílání ČT jsou filmy obvykle k mání 14 dní a pak licence na šíření přes net vyprší a smůla. A některé pořady, přestože jsou z archívu ČST, tam dokonce nejsou dostupné vůbec, případně je dostupnost na netu pouze souběžně s televizním vysíláním. Takže když to mám nahrané přímo u sebe, tak nemusím nic řešit a prostě se podívám kdy chci a kde chci :-) 2 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medvěd Odesláno sobota v 12:12 Sdílet Odesláno sobota v 12:12 Tak, tak, tady musím s Adolfem souhlasit. Data v cloudu, data v čoudu. Příklad jednodušší než TV je třeba Spotify. Alba, která tam jsou dlouho a člověka ani nenapadne si je stahovat offline (proč také, jsme online, že...) najednou zmizí a je vymalováno. No, má to řešení. Jdu si koupit album. btw: iVysílání je záhada sama... 2 Citovat - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo2003 Odesláno sobota v 12:42 Sdílet Odesláno sobota v 12:42 Ivysilani má tu vlastnost, že i když tam je kompletní řada celého seriálu vlastní produkce, tak v momentě kdy ho začne ČT reprízovat, tak z iVysilani zmizí a jsou dostupné jen ty díly, které se při aktuální repríze už vysílaly. Jinak je spousta filmů nebo seriálů, které v TV občas běží, ale nejsou dostupné na žádné streamovací platformě a často ani na dalších serverech "k volnému stažení". Pak se nahrávky hodí. Televize sice přes USB nahrávat umí, ale tam je to šifrované. U Set top boxu by to mělo/mohlo být bez šifrování a volně k dispozici. 1 Citovat Start - Základní Compal CH7465 Opava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek-81 Odesláno sobota v 12:56 Sdílet Odesláno sobota v 12:56 Jestli můžu vsuvku k tématu nahrávání, bohužel moje TV to neumožňuje přes usb. Sice port tam je, ale pouze na přehrávání z něj. Mám smart TV TCL necelé dva roky. Takže jsem zcela závislý na tom, co si pustím online, bohužel. 1 Citovat Basic Red Basic -, Základní -, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.