Přejít na obsah

Převod na nové tarify Vodafone TV

Přejít na řešení Vyřešil Martin - Vodafone,

Doporučené příspěvky

před 29 minutami, o_dokoupil napsal:

... ale zaráží mě, že se nedá aspoň obecně říct, jaké podmínky pro takový přechod platí, chápu, že lidi mají různé slevy právě i z dob UPC, ale pokud to chtějí sjednotit, předpokládal bych, že by mohli aspoň tušit, jaké podmínky jim chtějí nabídnout apod...

No to je právě ta sranda, že  to neví nikdo.Ani ty ceny co píše tomus neplatí.Jo vlastně možná jen jako takové číslo od kterého se dá odrazit při smlouvání.Znám člověka co přešel k vodafonu,nikdy u nich nebyl a dohodnul si cenu nižší něž co je uvedená.

Vodafoune je arabské tržiště, ten kdo smlouvá dostane slevu ten kdo ne platí plnou palbu.Bohužel.Sousedovi je to trapné a tak platí za stejné služby o tři stovky víc než já.

A jak dlouho máš ten nový box?Já ho měnil na jaře a automaticky mě hned převedli na nové tarify s tím že jinak to nejde.

Upraveno uživatelem dad18
  • Super
  • Basic
  • Sport
  • Vodafone TV 3 box
  • Teplice
před 2 hodinami, o_dokoupil napsal:

za mírný příplatek zrychlili ze 100 na 500 Mbps, se slevami platíme nějakých 600 Kč (Internet 380 + modem 70, TV 80 + modem 70).

S tou cenou za internet by se jistě dalo leccos ještě udělat. 

Je to docela vysoká částka. Já měl pětistovku před několika měsíci za 239 Kč (+70 modem), pak gigabit za 249 Kč (+100 modem), nyní gigabit za 199 Kč (+100 modem). Ale jde tedy o sídliště, nejedna konkurence vč. např. Pody. 

Upraveno uživatelem Technikus
  • Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha

Souhlas, ale zas ta televize je docela nízká.Ve finále by tazatel neměl platit víc než dnes.A kdyby jo tak si dupni a uvidíš co se stane.😀

U nás na sídlišti chodí zástupci t-mobile že si pronajali dráty od vodafonu a že nabízí levnější ceny než vodafon.Tak jsem na vodofone zavolal, říkal jsem jim to a co teda s tím.Normálně jsem slyšel ten kyselý obličej té slečny jak mi říkala že dá slevu a vešla se o destikorunu pod nabídku t-mobile.😀

Ale zas abych pořád nehanil vodafone.Do jara jsem platil zpětně cca tak pět let pořád stejnou cenu.když byla nějaká změna, zrychlení, nové stanice tak jsem řekl že to nechci a že jdu pryč tak mi nic nezdražili a měl jsem i ty novinky.A na jaře mě vlastně donutili to změnit, tak jsem se ozval ještě víc a mám nejnižší cenu za služby co jsou a zároven nejryhlejší net a nejvíc tv stanic co jsem kdy měl.

• Super
  • Basic
  • Sport
  • Vodafone TV 3 box
  • Teplice

Ta TV za 80 Kč bude nějaký minimum, ale bohužel v aktuální nabídce TV tarifů u Vodafone nic takového za pár desetikorun už není. 

Prostě se můžeme bavit o základní nabídce Vodafone TV ať už s Prima+ nebo bez. Ale i tak budeme výš, a to i s retencí. 

Zas by šlo "optimalizovat" cenu za internet a to by bylo i třebas ze 380 Kč rázem 239 Kč = 141 Kč v kapse.

Takže jak tu padlo výše, měsíční cena by byla stále vesměs + - podobná, tedy okolo 6ti stovek. TV zdraží, internet by šel levněji.  

Upraveno uživatelem Technikus
  • Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha

Za televizi jo, ale jak si psal tak ten net má zas docela drahej, tam by se dalo jít s cenou dolu takže v součtu se to srovná.

To si mohl říct hned, že svůj příspěvek doplníš a já bych pak vlastně neměl proč psát tento příspěvek kde je to samé.😀

Upraveno uživatelem dad18
  • Super
  • Basic
  • Sport
  • Vodafone TV 3 box
  • Teplice

Co se týče toho převedení, tak moje zkušenosti z vlastní praxe:

Mám TV + Inet + mobil.

Před převodem jsem měl Komplet (tedy plnou programovou nabídku). Na konci dubna letošního roku jsem sám dobrovolně zavolal na Vodafone, že nechci čekat a jestli by mě převedli z Komplet na ALLinOne. Nebyl problém, a na začátku května (tuším, že 1.5.2024) mě volal z Vodafone nějaký pán, který to se mnou probral a upozornil mě, že přijdu o slevy. Domluvit se s ním nedalo - byl sice slušný a korektní, ale velmi akurátní. To je ten druh lidí, kterým se v životě raději chcete vyhnout, protože neuznávají diskuzi / dohodu. Konečnou cenu celého balíku neuměl definovat a já si bláhově myslel, že zdražení bude +/- 100.-Kč. 

Dosud jsem platil 1681.-Kč.

Převod proběhl velmi rychle - do hodiny. Ovšem když jsem pak zjistil, že celková cena balíku naskočila na 1916.-Kč, tak jsem se nestačil divit. (zpět již nelze převod vrátit). A postupem dalších měsíců vyskočila cena na 1920.-Kč. Mimo SIPO mě navíc do Můj Vodafone  začala chodit upozornění, že cosi dlužím a abych to doplatil. Tady jsem pojal podezření (protože "žádost" o nějaké doplatky chodily mimo oficielní ceník - SIPO), že někdo za zaměstnanců je "krtek" a má rád penízky bokem. 

Nakonec se platba (oficelní) vyšplhala na 1970.-Kč.  To už bylo na mě příliš a přes MůjVodafone jsem jim napsal, že chci dát výpověď a kam mám vrátit zařízení. Ozvali se rychle a že mě bude volat z retenčního. Do dvou hodin volala paní z retenčního, které jsem vysvětlil celou tu anabázi. Nestačila se divit a nechápala, jak se toto mohlo stát. Nakonec vše napravila a s cenou jsem níže, než před převodem z Komplet na ALLinOne.

Toto je má osobní zkušenost z praxe. Jsem u kabelovky již od dob Karnevalu. Nikdy jsem nic nedlužil, nic nerozbil, nedělám problémy. V tomto ohledu bylo chování Vodafone čirou prasárnou. Nelze to nazvat jinak. Pro mě velké zklamání.

Poučení? Nic dobrovolně nežádat. Tohle si Vodafone dělá sám.

Takže - ať si to každý přebere jak chce.

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov

To je přesně ono, že si se ozval.Vodafoun  zkouší co lidi vydrží, někdo si to nechá líbit tak platí vyšší částku, paráda pro vodafoun, někdo jako ty se nakonec ozve a tak jemu se to sníží.Beztak to platí za tebe ten kdo se neozve.😀

Že je chování vodafonu prasárna?No silná slova i na mě a já jsem velký kritik vodafonských praktik.. 😀 Možná to byla jen iniciativa toho pána.Mají z toho nějaké provize, když tě třeba přesvědčí o rychlejším netu a víc tv programů?

Ale já bych se nebál si sám zažádat o nějakou změnu i tak mě to dohadování o ceně bude čekat.

Sice to sem nepatří, ale řeším už půl roku přeplatek 180kč které pořád nemám, až se to dořeší tak tu story určitě napíšu.

Možná ses měl ozvat hned po prvním vy)čtování té vyšší částky a slevu by si dostal dříve.Proto každému radím, když se vám něco nelíbí můžete to napsat sem na forum ale určitě hned i volejte na vodafone.

• Super
  • Basic
  • Sport
  • Vodafone TV 3 box
  • Teplice

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...