Odesláno 17. března17. břez před 56 minutami, dad18 napsal: Vodafone přece nemá jednotnou cenu za své služby.😀 Teda oficiálně je napsané v ceníku má, ale neznám nikoho kdo by si neuhádal pro sebe přijatelnou cenu za jejich služby. Já si nemůžu stěžovat a dokud budu mít cenu co mám jinam jít ani nemůžu. Všude je to pro mě dražší. Tak už mě znáš 🤔 Super - Základní Compal CH7465 Teplice
Odesláno čtvrtek v 15:59 5 dní Ahoj, poradi mi prosim nekdo? Po zavedeni tech novych tarifu platim celkem 682,- mesicne (temer o stovku vic nez predtim):TV+ 175,-Sport 143,-internet 294,-modem 70,-TV temer nesleduji, mimo obcas ty Sport kanaly, ale chtel bych zvysit rychlost internetu z 250 na 500 Mb/s. Po volani na infolinku mi toto nabidli za +100,- coz je rozdil v cenikovych cenach, tzn. odmitaji dat jakoukoliv slevu resp. zachovat stejnou (41%) jako mam dnes. Nejaky tip na postup jak aspon tohoto docilit, napr. podanim vypovedi? Basic - Základní, Sport CA modul, Compal CH7465 Brno
Odesláno čtvrtek v 16:25 5 dní odpověděl sis sám úplně na konci 🤭 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno čtvrtek v 16:32 5 dní Určite je prostor k hejbání s cenou. Mám TV bez pluska, tedy bez Primy+ za 105 Kč. Dle Samoobsluhy 53% sleva. Internet 1000/100 za 200 Kč a 100 Kč modem Station 3.1. Internet dle Samoobsluhy 60% sleva.Avšak je potřeba to asi brát i skrz konkurenci v okolí. Já bydlím na sídlišti v Praze, konkurence plno. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno čtvrtek v 22:51 5 dní @PavTie Nechte si zobrazit OKU kód v samoobsluze, do několika dnů Vám zavolá retenční. Ale je dobré (nutné) si nastudovat, jaká je u Vás konkurence. Třeba zjistíte, že by se Vám vyplatilo i přejít k někomu jinému a o to lépe se bude jednat s retenčním. Premium - - - -
Odesláno pátek v 11:00 4 dny Diky vsem. TV bez Prima+ jsem sam pri hovoru jako moznost nadhodil, nezajem. Basic - Základní, Sport CA modul, Compal CH7465 Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.