Odesláno 17. dubna17. dub To už u nových TV tarifů a balíčků není, ne? 😐Doživotní platilo do změny, zrušení, restrukturalizace TV balíčků a služeb. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno úterý v 09:25 4 dny Centrum péče @melmus Nevím, co tím konkrétně myslíte, ale tyto balíčky v nové podobě nabídky Vodafone TV už neexistují. Pokud jste měl nějaký balíček s trvalou slevou apod., tak to znamená, že sleva nemá krátkodobou platnost (například na měsíc), ale neznamená to, že ten balíček budeme nabízet "doživotně". Snad to je jasnější :-) Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno úterý v 11:23 4 dny V 17. 4. 2025 v 8:46, Ondra - Vodafone napsal:Je to tak, tarif Vodafone TV a tarif Vodafone TV+ se liší pouze tím, že tarif Vodafone TV+ obsahuje v ceně přístup do prima+ PREMIUM. Hlavní nabídkou je služba Vodafone TV+, nicméně pokud máte zájem pouze o variantu Vodafone TV (bez prima+ PREMIUM), tak je možné požádat i o tento tarif.V prosinci, pak v březnu jsem zařizoval jednu novou přípojku a jednu starou se změnou služeb a bylo mi řečeno, že televize bez Prima+ už nejde.Dnes jsem si tam jen cvičně zavolal, (omlouvám se těm co se díky mě nedovolali), že mám zájem o tv bez Primy+. Byl jsem odkázán na stránky Vodafone kde v přehledu Televize - Služby - není nabídka TV bez prima+ ale je tam jen Vodafone TV+. Tak jsem se odvolal na ceník kde je nabídka Vodafone TV bez Primy+ a bylo mi řečeno, že ještě není upravený a že to musí nahlásit aby tu možnost z ceníku odebrali. Když jsem trval na tom, že mám zájem jen o tv bez Primy+ tak prý bohužel a rozloučili jme se.Takže otázka a rada kterou někdo následně potvrdí, když chcete TV bez primy+ volejte vícekrát něž narazíte na operátorku která vám dá Vodafonetv bez Primy+ ?P.S. Proč na webu Vodafone nejde dohledat objednání VodafoneTV bez Prima+? Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno úterý v 12:15 4 dny V ceníku je to uvedené, protože tu službu má velká část zákazníků. Určitě to není na odebrání z ceníku. Běžně už se Vodafone TV bez plus nedá získat, někteří jsou na ni migrováni z původních řešení základní TV, aby to s balíčky vycházelo cenově podobně. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno úterý v 12:24 4 dny V 17. 4. 2025 v 8:46, Ondra - Vodafone napsal:Vodafone TV (bez prima+ PREMIUM), tak je možné požádat i o tento tarif.Moje zkušenost je jiná a tohle mě zajímá víc.Ceník řešila slečna, já ne.Ceník u Vodafone je přece zbytečný. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno úterý v 13:47 4 dny Centrum péče @dad18 Mrzí mě, že jste dostal nepřesné info na lince, omlouvám se. Pokud máte zájem o nastavení tarifu Vodafone TV bez prima+, můžete nám napsat přes https://tam.je/forum a pomůžeme vám s tím. Jak jsem už zmínil - běžně ho nenabízíme, nicméně pokud o něj máte zájem, můžeme vám ho nastavit. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno úterý v 14:13 4 dny Děkuji tedy za potvrzení, že i dnes jde objednat Vodafonetv bez primy+. Dělám to pro sousedy co jsou už starší ročník a ani pořádně neví co potřebují ke koukání na tv. I těch 70kč který by měli platit za primu+ je pro některé dost a hlavně zbytečné, protože to ani neumí ovládat a najít v tv. Já nevím jestli si někdo uvědomuje, ale i staří lidé chtějí koukat na tv a nejraději jen jí zapnout a neřešit že jim nejde setobox nebo že je výpadek internetu. A když nemají nikoho kdo by jim s tím pomohl tak jsou v koncích. Volám za ně, protože třeba naučit je používat stránky vodafone a řešit to tam je nadlidský úkol.Tak ještě jednou dík za potvrzení, časem určitě využiji a už se na vodafone lince nenechám odbýt a budu požadovat tv bez primy+ když je ta možnost.Perličku na závěr. Sousedka (70let) si před rokem nechala od podomního zástupce Vodafone předělat ze staré vodofone tv na tu novou se setoboxem, ale ten zástupce jí podvedl a namluvil jí, že aby jí ta televize hrála tak potřebuje i internet což do té doby neměla a dal jí ten nejvyšší tarif. Není týden abych těm dědouškům a babičkám neřešil nějaký problém s nastavením telefonu nebo tv či netu. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno čtvrtek v 11:05 2 dny Minulý týden mě převedli na tarif Vodafone TV+ a tím pádem jsem přišel o sporty neb jsem měl Komfort včetně sportů.Přikoupil jsem sportovní balíček a po aktivaci mi sporty nejedou... chtěl jsem si obnovit programovou nabídku ale v samoobsluze vůbec nevidím své CA moduly a tím pádem tam není žádné tlačítko na obnovu programové nabídky.Setkali jste se někdo se stejným problémem? Super 500 Mb/s - Komfort Compal CH7465LG, CA modul Ostrava
Odesláno čtvrtek v 11:15 2 dny Zkusil bych zavolat přímo na Vodafone, někdy je to rychlejší než zde čekat na nějakou reakci..Ještě se mi nestalo, že bych to vyřešil zde a ne na Vodafone lince. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno čtvrtek v 11:22 2 dny Tady bychom se stejně bavili na obecné rovině, ale ne o konkrétním zákaznickém účtu a službách. Tzn výše doporučený hovor na linku je nejrychlejší způsob, eventuálně lze i https://tam.je/forum Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.