Odesláno čtvrtek v 12:10 1 den tam jsem samozřejmě volal ale pár dnů nic se nedělo tak jsem tam volal znova a slečna mi řekla, ze mam restartovat router... :-)chtěl bych vědět jestli někdo s CA moduly je vidí v samoobsluze... Super 500 Mb/s - Komfort Compal CH7465LG, CA modul Ostrava
Odesláno čtvrtek v 12:50 1 den Já, ano. Odkoupený Super Basic Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10
Odesláno čtvrtek v 13:01 1 den Obnovit předplatné na CA modulu by měl umět i operátor, restart routeru v tomto případě pochopitelně nijak nemůže pomoct.Jinak já své dva koupené moduly v aplikaci vidím (tarif Komfort). Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno čtvrtek v 18:29 1 den před 6 hodinami, tatoch napsal:tam jsem samozřejmě volal ale pár dnů nic se nedělo tak jsem tam volal znova a slečna mi řekla, ze mam restartovat router... :-)chtěl bych vědět jestli někdo s CA moduly je vidí v samoobsluze...Mně se CA moduly objevily až za pár dnů po převedení, nicméně reautorizace udělat nejde. - Start Základní CA modul Česká republika
Odesláno před 22 hodinami22 hod před 19 hodinami, Sparrow napsal:Já, ano. Odkoupenýjá mám koupené 3 moduly od LICA a nevidím ani jeden, přitom v UPC jsem je viděl všechny a navíc mi teď na jednom vyskočila hláška Card problem....check card a nic nejede Super 500 Mb/s - Komfort Compal CH7465LG, CA modul Ostrava
Odesláno před 20 hodinami20 hod Tak zkus vytáhnout kartu z modulu a očistit jí. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 16 hodinami16 hod umyl jsem lihem a nepomohlo... treba mi ji vymeni Super 500 Mb/s - Komfort Compal CH7465LG, CA modul Ostrava
Odesláno před 16 hodinami16 hod To je špaténka, je spárovaná s modulem. Zkusil bych to ještě v jiném přístroji. - Start Základní CA modul Česká republika
Odesláno před 14 hodinami14 hod Kartu jde strčit i do jineho modulu aby se zjistilo, zda je vadný modul nebo karta.Programy nepůjdou, ale jde se podívat do Menu modulu na stav předplatného ..Pokud by byla opravdu vadná karta, mohla by být teoretická šance na její výměnu (je majetkem VF). Ale s celkovým přístupem k "odkoupeným" modulům tomu dávám šanci pod 1% Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.