Odesláno 15. března 2024 1 rok Trošku se začínám bát ceny, ale snad nemůže být skok X násobný? 🤨 Upraveno 15. března 2024 1 rok uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 15. března 2024 1 rok já budu mít navýšená cca 11 Kč navíc oproti nynější ceně, jsem zjišťoval Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 15. března 2024 1 rok Autor kautskym ty jsi se tam přihlašoval na ten odkaz? tam bylo napsano? ohledně cca 11 KČ - - Sport - mladá boleslav
Odesláno 15. března 2024 1 rok Základ: 150 Kč Sport: +150 Kč Cinema: +220 Kč Family: + 220 Kč 18+: + 199 Kč AllinONE: +620 Kč https://www.vodafone.cz/televize/ - - - - -
Odesláno 15. března 2024 1 rok No, ale já za Komplet platím cca 50% AllinONEu. 😁 Pokud však @kautskympíše, že půjde o změnu kosmetickou, tak snad v pohodě. Pokud se nepletu, taky má nějakou slevu. Upraveno 15. března 2024 1 rok uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 15. března 2024 1 rok Autor já bych rád taky věděl info ohledně toho sem myslel že sem přihlasim na odkaz že tam bude nějaky info ale nic tam není - - Sport - mladá boleslav
Odesláno 15. března 2024 1 rok Asi je to moc čerstvé a přijde to postupně, stejně jako Nulový tarif na míru apod. změny. Upraveno 15. března 2024 1 rok uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 15. března 2024 1 rok před 18 minutami, petr-000 napsal: kautskym ty jsi se tam přihlašoval na ten odkaz? tam bylo napsano? ohledně cca 11 KČ nn volal jsem již včera na Vodafone, a ptal se tam před 16 minutami, Technikus napsal: No, ale já za Komplet platím cca 50% AllinONEu. 😁 Pokud však @kautskympíše, že půjde o změnu kosmetickou, tak snad v pohodě. Pokud se nepletu, taky má nějakou slevu. přesně tak mám slevu máme ZAME TV Komplet jako bývalý zaměstnanec, proto je navýšení cca o 11 Kč Upraveno 15. března 2024 1 rok uživatelem kautskym Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 15. března 2024 1 rok mě to píše to samé, dělá se migrace postupně ve vlnách, já se o ni přihlásil dřív ale Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 15. března 2024 1 rok Tak to jsem zvědav jak to dopadne u mne, mám TV Klasik + baliček SPORT s postupně "vyhádanou" trvalou slevou 75% tj. za 58Kč s vlastním CA modulem a u toho bych rád i zůstal. Stejně koukám na cca 6 kanálů 😄 Upraveno 15. března 2024 1 rok uživatelem Sparrow Super Red Basic Základní CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.