petr-000 Odesláno 8. července Autor Sdílet Odesláno 8. července před 10 hodinami, ost-plus@seznam.cz napsal: Už brzy vás převedeme na nové tarify. Vaše stávající tarify udělají místo modernějším řešením a my vás proto převedeme na nové tarify vašich služeb za mírně zvýšenou cenu - Otázka zní co si představit pod slovy za mírně zvýšenou cenu 🤗 Zkus se tam přihlásit tak možná uvidíš cenu za kolik budeš platit 🙂👍 Citovat - - Sport - mladá boleslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Centrum péče Veronika - Vodafone Odesláno 8. července Centrum péče Sdílet Odesláno 8. července @ost-plus@seznam.czPěkné dopoledne, informace o novém nastavení a ceně najdete přímo ve Vyúčtování, na první jeho straně najdete základní informace o podrobnosti najdete přímo na té straně Vyúčtování, kde máte podrobné účtování poplatků Vodafone TV. Informace také najdete na speciální stránce: https://vodafone.cz/zmenatelevize (bude vyžadováno přihlášení jako do Můj Vodafone). Citovat 1000 Mb/s ∞ GB - VF Station Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr-000 Odesláno 8. července Autor Sdílet Odesláno 8. července Tak jak sem se prihlasil na tu stránku takže za mě spokojenost až mě převedou tak budu mít základní TV za 150 Kč .....a balíček SPORT 35%..... Cena mě uvádí 294 Kč 🙂😊👍 1 Citovat - - Sport - mladá boleslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 8. července Sdílet Odesláno 8. července A původně nebo aktuálně to je / bylo za kolik Kč měsíčně? Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr-000 Odesláno 8. července Autor Sdílet Odesláno 8. července Teď platím 229 Kč 👍aktuálně až mě převedou tak budu platit 294 Kč .. 1 1 Citovat - - Sport - mladá boleslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparrow Odesláno 8. července Sdílet Odesláno 8. července Tak to je v pohodě. Já za tohle platil 58Kč a to už je pěknej skok 😄 Tak jsem se na ten sport vykašlal, a nechal si udělat slevu jen na ten základ ( myslím za 105 ) Citovat Super Red Basic Základní Compal CH7465, CA modul Praha 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr-000 Odesláno 8. července Autor Sdílet Odesláno 8. července Jak vidím ten obrázek nové řešení tam je zaškrtnuto kdybych neměl slevy tak bych platil 540 Kč jako normální novej zákazník ...... Citovat - - Sport - mladá boleslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ost-plus@seznam.cz Odesláno 8. července Sdílet Odesláno 8. července Tak u mne zatím tato hláška - stavajicí tarif mám Vodafone TV - Klasik Citovat Super - Základní Compal CH7465 Teplice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr-000 Odesláno 8. července Autor Sdílet Odesláno 8. července Tuhle stránku https://www.vodafone.cz/muj/gm/prehled...... Já sem se tady přihlásil pak dej vědět co tě tam ukázalo před 28 minutami, ost-plus@seznam.cz napsal: Tak u mne zatím tato hláška - stavajicí tarif mám Vodafone TV - Klasik https://www.vodafone.cz/muj/gm/prehled zkus tohle mě to funguje pak dej vědět Citovat - - Sport - mladá boleslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotasek Odesláno 8. července Sdílet Odesláno 8. července mam to stejny.... Citovat Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.