Přejít na obsah

Převod na nové tarify Vodafone TV

Přejít na řešení Vyřešil Martin - Vodafone,

Doporučené příspěvky

Škoda že není třeba foto loga TV stanice/detail obrazu při jednotlivých možnostech. 

Docela se divím, že máš DVB-T na nejlepší pozici. 

Předpokládám, že šlo o ČT v HD? 

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Praha

IPTV u Pody za 99 Kč je už minimálně půl roku. Ceník neceník. 

Zmíňka před 35 týdny

image.thumb.png.d9454cdb716dff70d8b386293bb43c5b.png

Další zmíňka - článek z března 2024 tady zmiňuje IPTV 99 Kč

Upraveno uživatelem Technikus
  • Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Praha
před 43 minutami, Technikus napsal:

Škoda že není třeba foto loga TV stanice/detail obrazu při jednotlivých možnostech. 

Docela se divím, že máš DVB-T na nejlepší pozici. 

Předpokládám, že šlo o ČT v HD? 

Samozřejmě ČT HD.

Popravdě už dlouho koukám na DVBT, protože většinou koukám pokud vůbec tak na ČT1, ČT2 a ČT art a CNN Prima News, nesnesu reklamy, jinak streaming apod., a už před 2 lety, když jsem si koupil novou televizi s hbbtv, tak jsem zjistil, že když si pořad pustím místo z kabelovky tak live z ivysílání, tak je obraz lepší. A pak jsem si říkal, že stejně koukám jen na pár kanálů, které mám i na domovní STA, tak jsem prostě přehodil kabel trvale na STA, kabelovku jsem platil dál za 80Kč. jen kvůli občasnému zpětnému shlédnutí něčeho, co nebylo v archívu Ivysílání.

DVBC je hodně překomprimované 1080i50, DVBT je původní 1080p50.

Jediné zhoršení v DVBT  je u té CNN, tam to nevadí a i to jejich 720p je docela ok. Výbornou kvalitu má v DVBT i polská státní televize.

Takže teď zatím platím VF za 100Kč (občas kouknu na nějaký jiný kanál, KVIFF), net 500/50 za 200+70 a 2 telefony Super 10Mb za 417 a vnučce do hodinek za 160Kč. K tomu už třetí měsíc O2 Bronzový na zkoušku zdarma a teď i tu Podu TV za 114 Kč. 

• Super
  • Super
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 5, CA modul
  • OV

Je to možné, do toho nevidím, televize mi ale hlásí 1080p, myslel jsem tím to, že DVBC je prostě původní stream ztrátově překódovaný na menší bitrate, aby se vlezl s více kanály do jednoho multiplexu. 

• Super
  • Super
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 5, CA modul
  • OV

ČT má v plánu celý řetězec překopat na 1080p50 (což je samozřejmě v dnešní době poněkud haluz, když jiné veřejnoprávní TV modernizují rovnou na 4K), nicméně zatím je vše v 1080i50 a do DVB-T2 se to pouze "dopočítá" na těch 1080p50. Proto také TV hlásí těch 1080p správně, byť ve skutečnosti to ale 1080p nativ není.

• -
  • -
  • -
  • -
  • -

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...