paffko Odesláno 19. srpna Sdílet Odesláno 19. srpna (upraveno) Základní nabídka Poda za 99 Kč, super cenová nabídka za základní balíček TV. A zdá se, že není ani časově omezená. Díky za tipy. U mě VF TV po zdražení a vykopnutí spousty jiných programů zvažuju, zda nezrušit úplně. Upraveno 19. srpna uživatelem paffko Citovat Premium Super Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bnone Odesláno 19. srpna Sdílet Odesláno 19. srpna Je třeba ale upozornit, že za těch 99 Kč nelze přetáčet a nahrávat všechny kanály Primy a Novy kromě CNNPN, za tyto funkce se za Primu i Novu připlácí po 15 Kč, takže plná funkčnost je pak za 129 Kč. Ale lze přikupovat i jednotlivé kanály, třeba Film Europe či Film Europe+ po 15 Kč, Playboy za 25 Kč apod. nebo třeba balíčky Mých 8 za 120Kč, nabídka možnosti kombinací je docela rozsáhlá. 1 Citovat Super Super Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul OV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bnone Odesláno 21. srpna Sdílet Odesláno 21. srpna ČTÚ: Zákazníci si více stěžují na Vodafone a O2 kvůli jednostranným změnám smluv 2 Citovat Super Super Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul OV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paffko Odesláno 21. srpna Sdílet Odesláno 21. srpna @bnoneŠkoda, že se z toho operátoři neponaučí a dělají to stále dokola. Možná si myslí, že jejich nekorektní chování zákazníci přejdou, ale zákazníci si to moc dobře pamatují. Škoda pro reputaci značky. Citovat Premium Super Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 21. srpna Sdílet Odesláno 21. srpna no ono by stačilo, kdyby začal ČTÚ dávat adekvátní flastry Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homberg Odesláno 30. srpna Sdílet Odesláno 30. srpna Dnes dopoledne mi o pauze v praci volalo tohle cislo. Pani/slecna se predstavila jako Vodafone a ze se se mnou potrebuje domluvit. Vodafone pry chysta nove internetove tarify a nove TV balicky a tak to se mnou chtela resit. Bohuzel jsem se nedokazal identifikovat, pac PIN nenosim v hlave. Inu domluvili jsme se, ze mi zavola odpoledne, az budu doma. Domluvili jsme i presnou hodinu. Jak jsem mohl cekat, ve stanoveny cas, ale ani do vecera uz se nikdo neozval. Zajimalo by mne tedy, co se ve Vodafonu chysta za zmeny, ze maji potrebu volat zakaznikum domu. Citovat Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 30. srpna Sdílet Odesláno 30. srpna A máš pořád Komfort, který máš v podpisu, nebo už máš aktuální TV nabídku? Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 30. srpna Sdílet Odesláno 30. srpna kdyby měl nový služby, tak mu přece nevolají 🤭 1 Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo2003 Odesláno 30. srpna Sdílet Odesláno 30. srpna Nebyl to běžný reklamní hovor? Občas Vodafone volá a nabízí další tarify atd A teď když se mění TV nabídka tak to jen k tomu zmínila aby hovor působil důležitěji. Mne takto volají asi 2x za pololetí a nabízí telefonní tarify. 1 Citovat Start - Základní Compal CH7465 Opava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 30. srpna Sdílet Odesláno 30. srpna (upraveno) @SlambAvšak informace na nové služby se aktuálně dávají odstavcem do faktury. Proč by kvůli nim někdo obvolával zákazníky a na změnu aktivně upozorňoval? Budeme moudřejší, až si @hombergvzpomene na admin heslo pro ověření při komunikaci s operátorem a podělí se tu s námi, o co se jednalo. Upraveno 30. srpna uživatelem Technikus 1 Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.