Slamb Odesláno 30. srpna Sdílet Odesláno 30. srpna @Technikusa co je podle tebe příjemnější - číst nějakej odstavec na faktuře, nebo poklábosit se sympatickou paní po telefonu? 🤔 osobní kontakt je vždycky lepší 😊 nebo teda aspoň takhle po telefonu 😀 2 Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iceman06 Odesláno 31. srpna Sdílet Odesláno 31. srpna ..."poklábosit se sympatickou paní po telefonu"...jako určitě, jen bych upřesnil : poklábosit se sympaticky vstřícnou paní po telefonu, páč papouškování sazeb z ofiko ceníku moc sympatické tedy není .... 🙈🙂 1 Citovat Premium Basic+ ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Olmütz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homberg Odesláno 31. srpna Sdílet Odesláno 31. srpna @Technikusmoudrejsi budeme ne, az si vzpomenu na PIN, ale az se mi znovu nekdo ozve, pokud vubec. Marketingove volani to asi nebylo, kdyz chtela po me overeni PINem a souhlas s nahravanim hovoru. No, cely ten hovor byl trochu zmateny. Vubec jsem slecnu nepochopil, co po me vlastne chce. Ona sama se nakonec omlouvala za zmatecnost 🙂 Skoda, ze pak uz nezavolala. Fakt by mne zajimalo, co mi chtela rict... O tech zmenach tarifu a TV nabidky jsem nemel tuseni. Dozvidam se to az ted pri procitani tohoto vlakna. Vyuctovani nectu...;-( No, uvidime, co mi nabidnou a na jakych cenach se domluvime. Protoze si platim zaroven i O2TV a Canal+, vypada to, ze udelam VodafoneTV pa pa... Je jeste nejaky zaklad v kabelu, kdyz neodebiras zadnou VF TV? Byval tam myslim DVB-T2?? Citovat Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo2003 Odesláno 31. srpna Sdílet Odesláno 31. srpna DVBT (ne dvbt2) je v kabelu pokud používá Internet a nebo Vodafone Telefon. (Není tam i DVB-C s volnými kanály?) Pokud nevyužívá žádnou službu, tak by kaběl měl být fyzický odpojený od sítě a není tam nic. 1 Citovat Start - Základní Compal CH7465 Opava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 31. srpna Sdílet Odesláno 31. srpna Ano je to tak jak píše Ivo2003, včetně té DVB-C. 1 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MSwamp Odesláno 31. srpna Sdílet Odesláno 31. srpna Já mám zkušenost s tím, že ne vždy je ten kabel fyzicky odpojený od sítě i když se neodebírají žádné služby. Moc výhod to ale nepřináší. 1 Citovat Super - Základní Compal CH7465, CA modul Štatl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marena Odesláno 1. září Sdílet Odesláno 1. září 16 hours ago, homberg said: O tech zmenach tarifu a TV nabidky jsem nemel tuseni. Dozvidam se to az ted pri procitani tohoto vlakna. Vyuctovani nectu.. Vyúčtování nikdo nečte. Právě proto dali upozornění právě tam a nikam jinam, ačkoli jinak kvůli každé prkotině rozesílají maily i SMS jako na bězícím pásu. 6 Citovat 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skippi Odesláno 1. září Sdílet Odesláno 1. září Tak už na mě taky došlo. Informace jenom ve vyúčtování, ale o provedené změně bude informace i v Můj Vodafone (v sekci Zpráavy z Vodafone). Proč na stejné místo nemůžou dát i tu informaci o plánované změně prostě nepochopím. 1 Citovat Super 500 Mb/s - Komfort STB Kaon K-B3000HDCO, Compal CH7465VF Teplice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 1. září Sdílet Odesláno 1. září protože je to záměr 3 Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno 1. září Sdílet Odesláno 1. září tak do sekce zprávy z vodafone byli v minulosi dána informace, že končí promo na data v EU a lidé nadávali, že tam nikdo nechodí do té sekce zprávy, tak pak je to složité Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.