retron Odesláno 1. září Sdílet Odesláno 1. září mají poslat SMS případně mail, když spamují kvůli wifi extendérům, případně posílají newslettery s každou kravinou, tak by jistě zvládli poslat i toto 3 Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo2003 Odesláno 1. září Sdílet Odesláno 1. září No to je nejspíše záměr aby o tom moc lidí nevědělo. Hodně lidí má nastaveno inkaso a nebo platí přes sipo a možná si změny ani nevšimnou. 1 Citovat Start - Základní Compal CH7465 Opava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homberg Odesláno 1. září Sdílet Odesláno 1. září Je to asi fakt zamer, aby se to lidi dozvedeli az tesne pred zmenou a nemeli tak cas si poradne rozmyslet, co vlastne chteji/potrebuji. Kdyz jsi pod tlakem a v casove tisni, lip se na tebe tlaci a "podepises" i to, co nechces.. Citovat Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 1. září Sdílet Odesláno 1. září A není to tím, že mají povinnost informovat ve vyúčtování? 1 Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homberg Odesláno 1. září Sdílet Odesláno 1. září Jenom ve vyuctovani? A proc jen tomu, koho se to tyka v radu dnu/tydnu? 1 Citovat Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 1. září Sdílet Odesláno 1. září vzhledem k tomu, že ta změna se týká hlavně ceny, tak se vyúčtování jeví jako ideální místo pro takový oznámení 🤔 že ho někdo nečte, to je každýho svobodná volba, ale pak se dotyčnej nemá co divit nebo si dokonce stěžovat, že něco neví 🤭 2 Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skippi Odesláno 1. září Sdílet Odesláno 1. září Dovolím si přidat citát z mé oblíbené knížky Stopařův průvodce po Galaxii: „Ale ty plány byly vyvěšeny…“ „Vyvěšeny? Musel jsem je nakonec jít hledat do sklepa.“ „Tam je oddělení, kde je vyvěšují.“ „S baterkou.“ „Asi byl zrovna výpadek proudu.“ „A schody zřejmě taky vypadly.“ „Podívejte se, našel jste to oznámení nebo ne?“ „Ale jo, našel. Na dně zamčené registračky, a tu vecpali na zrušený záchod a na dveře dali ceduli Pozor, leopard!.“ 1 11 Citovat Super 500 Mb/s - Komfort STB Kaon K-B3000HDCO, Compal CH7465VF Teplice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iceman06 Odesláno 2. září Sdílet Odesláno 2. září ..fakt jsem se od srdce zasmál 🤣.... , až do chvíle, než mi došlo, jak moc se to kolikrát podobá realitě 😳 3 Citovat Premium Basic+ ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Olmütz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno 5. září Sdílet Odesláno 5. září tak a je to tu, když to nepatří do tohoto vlákna, tak jak všichni říkali že Magenta nebude zdražovat tak je tu opak 😄 https://www.lupa.cz/aktuality/t-mobile-od-listopadu-predela-televizni-tarify-magenta-tv/ budou na ni převáděni všichni povinně 😄 1 1 Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komár Odesláno 5. září Sdílet Odesláno 5. září (upraveno) V 17. 8. 2024 v 21:08, Pavel m napsal: Zdražíli balíček Sport právě o 70 Kč. Tak hold zdraží i plnou nabídku. Ahaaa, tak proto mi nesedí vyúčtování oproti červenci. To jsou krysy a že nic neřeknou, aspoň já nic nezaznamenal. Taky máte za srpen rozpis takto? Vodafone TV - 105,60 Sport - 220,- / po slevě 110,- V červenci jsem měl za sport 75,- Family - 220,- / po slevě 198,- Cinema - 220,-/ po slevě 198,- Upraveno 5. září uživatelem Komár Citovat Premium Super Základní, Family, Sport, Cinema Vodafone Station WiFi 5 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.