Přejít na obsah

Převod na nové tarify Vodafone TV

Přejít na řešení Vyřešil Martin - Vodafone,

Doporučené příspěvky

13 hours ago, tomus said:

Výpověď smlouvy telefonicky – to jde ??

Vždycky se uvádělo že výpověď služeb musí být písemně.

Jedině snad že by jsi použil OKU kód pro pevný internet a odešel k jinému operátorovi.

Dokonce je to způsob, co Vám VF operátor doporučí 🙂 Vypovídal jsem takto 2x VF a vždy jsem od operátora slyšel tohle (a skutečně ta výpověď i proběhla :))

• Premium
  • -
  • -
  • -
  • -
před 2 hodinami, Ondra - Vodafone napsal:

@DanKm K oběma zprávám (nebo alespoň k jedné) byste měl mít potvrzení o přijetí zprávy s číslem požadavku. Můžete se do svého e-mailu podívat a napsat sem to číslo? 

Bohužel v mailu mám jen komunikaci s Reklamačním - č.  2074920, kde je celá momentální situace v řešení. Jinak netuším bohužel, které další maily nebo čísla máte na mysli? Žádné jiné nepřišly.. Jestli chcete můžete mne kontaktovat přímo na můj mail nebo na tel. číslo.

• Super
  • -
  • Základní, Family
  • CA modul
  • Brno
  • Centrum péče

@DanKmDíky za doplnění, vidím, že vaše zprávy se přiřadily k reklamaci a teď je vše v běhu, dořešení musím nechat na kolezích z Reklamačního týmu, ale budou se tomu věnovat.

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice

Volal nějaký pracovník call centra s tím, že náš tarif (nějaký klasik za 350 kč i s boxem) už není v nabídce a nabídl nějaký  jiný tarif kde bude o 40 programů více včetně prima+ za cenu jen o 13 kč měsíčně vyšší.
S tím, že běžná cena je přes 400 Kč bez boxu.
Nevím teda kde přišel k té běžné ceně - to je běžná cena bez dalších služeb od VDF - alespoň podle současného ceníku.

O nějakém plošném zdražování a vyměně tarifů nevěděl nic. 😄

• Start
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465
  • Opava
  • po 3 týdnech...

Dobrý den,

dnes mi volali z Vodafone a nabízeli úpravy služeb.

Od dob UPC máme internet + nějakou základní TV, internet nám za mírný příplatek zrychlili ze 100 na 500 Mbps, se slevami platíme nějakých 600 Kč (Internet 380 + modem 70, TV 80 + modem 70).

Teď mi jde hlavně o TV, kde pán nabízel přejít hned na nový tarif, který by tak měl vyjít na 150 Kč (údajně se slevou), s tím, že když to necháme až na hromadný přechod, tak to bude dražší.

Chtěl bych se zeptat, kdy by mělo k tomuto automatickému přechodu pro exUPC dojít a jaká by v takovém případě měla být cena pro základní balíček TV. Někde jsem četl, že se tím ruší slevy, tak by mě zajímalo, jestli i za internet, nebo toho se to netýká, protože sleva byla poskytnuta za internet + TV dohromady. Popř. jak je možné postupovat, jestli se dá sjednat nějaká sleva, popř. v rámci nesouhlasu s navýšením ceny třeba jen zrušit TV a zda pak zůstane internet za stávající cenu se slevou.

Děkuji

Pěkný den

Upraveno uživatelem o_dokoupil
  • Super
  • -
  • Základní
  • Vodafone TV app Google, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465
  • Brno

Dobrý den,

ty převody už probíhají, kdy proběhnou na konkrétním účtu dle všeho ani Vodafone více dopředu neví. A jak je to po převodu se nedá říci plošně, také se to různí.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx

A dá se prosím aspoň rámcově říct, zda je možné, že po převodu opravdu bude cena vyšší, než když si TV teď nechám převést sám od sebe? Děkuji

• Super
  • -
  • Základní
  • Brno

Marek-26 - Že si mu nic neporadil je snad jasné všem, že... To si mohl kdekoliv přečíst.

o_dokoupil - Počkej si.Může to trvat pár týdnů, možná měsíců, nikdo neví.A jestli máš strach o cenu tak uvidíš jak ti jí spočítají a co vše ti nabídnou a pak se rozhodneš.Nějaké strašení od pána neber vážně, to oni musí aby nalákali víc lidí na služby co vlastně ani nechtějí.Když řekneš, že se ti cena nelíbí a že chceš odejít tak se určitě dohodnete k tvojí spokojenosti.. Platím skoro stejně za pododné služby i se sportovním balíčkem. 😉

Na druhou stranu jestli máš ještě starý setobox bez možnosti zpětného shlédnutí týden zpět a ty by si to využil tak bych ten přechod udělal a vzal si rovnou setobox VTV3.

• Super
  • Basic
  • Sport
  • Vodafone TV 3 box
  • Teplice

Jako je mi jasné, že to o vyšší ceně při automatickém přechodu je nejspíš z důvodu nalákání, ale i tak věřím, že je to možné. Asi i počítám s tím, že bych se v takovém případě pokusil dohodnout. Svým způsobem na té TV ani tak netrvám, protože hlavní použití je právě zpětné sledování toho, co nám uniklo a není možné to nikde jinde najít - box už nám měnili, nabídka zůstala zatím stejná... ale zaráží mě, že se nedá aspoň obecně říct, jaké podmínky pro takový přechod platí, chápu, že lidi mají různé slevy právě i z dob UPC, ale pokud to chtějí sjednotit, předpokládal bych, že by mohli aspoň tušit, jaké podmínky jim chtějí nabídnout apod...

• Super
  • -
  • Základní
  • Brno

Ten hromadný převod na nové tarify už se v podstatě děje minimálně půl roku, akorát není tak hromadný, ale spíše pozvolný,

Pokud máte od Vodafone pevný internet, tak ceníková cena za Základní balíček s Prima+ je 220 Kč měsíčně,

bez Prima+ je to 150 Kč (ten můžou získat ale pouze staří zákazníci kteří přechází ze starších balíčků z dob UPC)

Takže záleží který balíček vám pán na telefonu nabídl. 

Na další otázky vám tady určitě odpoví obsáhlá diskuze v tomto vlákně.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...