Odesláno pondělí v 06:20 2 dny Myslím , že to by pro ty lidi bylo spíš vysbozoní. Jsem moc rád , že jsem se po nějakých více než 25 letech konečně rozhodl tuhle parodii na internetovou televizi ukončit. Už 4 měsíce mne neotravuje žádná chybová hlíška , vše jede na všech zařízeních i "nezabezpečených" i na čínských šuntech nahrávky navazují atd,atd. Až je to někdy skoro nuda. - - - - Plzeň - Skvrňany
Odesláno pondělí v 07:43 2 dny Tyhle "výkřiky" se nedají brát moc vážně bez ověření. Takže i ten můj berte s rezervou. Mám od Vodafone všechny služby 25 let, u internetu nevím co je výpadek, televizi přes aplikaci třeba v pc sleduji jen občas a taky funguje, hlavně tv v přes stobox a to taky jede bez výpadků i v zimě za sněhu nebo deště.. No a cenově mi nikdo z konkurence nenabídl za stejný peníze více muziky takže Vodafone je u mě od mládí jasná volba. 😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno pondělí v 07:57 2 dny @keramik Tak pokud jsi se změnou (odchodem od VDF) spokojený, tak to je jen dobře pro tebe. Já momentálně testuji TV od T-M a po prvním víkendu vím jen to, že nejlepší by bylo spojit tyto dvě služby dohromady a byl bych úplně spokojený = manželka by byla hlavně spokojená. Protože po prvních třech dnech mi něco strašně vadí u Vdf a něco u T-M a naopak něco je super u Vdf a něco u T-M :-) Hlavní slovo stejně bude mít manželka, ta je král ovladače u nás doma :-D Chtěl jsem jí nabídnout ať si vybere z těchto dvou služeb (co jí bude štvát nejméně :-D), tak pak poreferuji jak to dopadlo. @dad18 Takže už ne chleba, ale nyní káva (Jihlavanka) :-D Premium Super Základní, Cinema, Family, Sport Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium Praha
Odesláno pondělí v 08:08 2 dny @Komár Měl bych pár tipů (ovšem obsahují zakázaná slova, takže je nenapíšu 🙂), kdy TV funguje a manželka je spokojená. Ovšem z velké trojky to není nikdo. Ale co se týká kvality a stability rozdíl není žádný, obav netřeba. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno pondělí v 08:26 2 dny @CableG Jestli myslíš třeba tam to, co se týká ložnice, tak to je úplně v pohodě, to s debilní TV aplikací nemá nic společného :-D TV aplikace není náhrada nezdaru v ložnici :-) Upraveno pondělí v 08:27 2 dny uživatelem Komár Premium Super Základní, Cinema, Family, Sport Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium Praha
Odesláno pondělí v 10:22 2 dny Ne 🙂 Myslím něco, u čeho člověk nezešílí, když se kouká na něco na Primě 😂 Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno včera v 10:341 den Včera mě převedli z kabelovky TV klasik - původní (Darwin + Koktejl gratis) CA modul vlatní za Kč 241 na Vdf TV+ za Kč 320. Programy z balíčku Darwin + Koktejl zatím běží. Slevu to ukazuje 0 %, přitom ceníková cena Vdf TV+ je Kč 199. Jak dospěli k ceně Kč 320? - Start Základní CA modul Česká republika
Odesláno včera v 10:561 den 199,- neni ceníková cena ale cena po slevě kdyz je paušál nebo internet k tomu Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno včera v 11:101 den Super, díky. Tak ještě, jaký je rozdíl mezi TV+ a TV. A ještě info, za kolik se dá u Vdf vyjednat VDSL? Díky - Start Základní CA modul Česká republika
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.