retron Odesláno 21. května Sdílet Odesláno 21. května Premium kromě 4K a Dolby Atmos ,a to ještě jen někde, nic navíc nenabízí pokud je mi známo. Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 21. května Sdílet Odesláno 21. května (upraveno) Co třeba počet souběžných streamů, eventuálně offline stažení. Upraveno 21. května uživatelem Technikus Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladik Odesláno 21. května Sdílet Odesláno 21. května Jde to u mobilu roztáhnout na celou obrazovku? Nešlo mě to u HBO MAX ani u MAX. Citovat Super - Základní - Litomyšl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CableG Odesláno 21. května Sdílet Odesláno 21. května před 24 minutami, retron napsal: Premium kromě 4K a Dolby Atmos ,a to ještě jen někde, nic navíc nenabízí pokud je mi známo. No a to je přesně to, co mě zajímá + vyšší počet souběžných streamů. Dva streamy + HD za dvě kila - s tím se můžou klidně sebrat a jít se s tím někam vyfotit (tím spíš kolik titulů z HBO produkce někomu prodali a teď je sami nemají). Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 21. května Sdílet Odesláno 21. května Souhlas, ale to je relevantní tak akorát pro sharování předplatného 😅 Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r2d2 Odesláno 21. května Sdílet Odesláno 21. května 1 hour ago, retron said: Premium kromě 4K a Dolby Atmos ,a to ještě jen někde, nic navíc nenabízí pokud je mi známo. Teoreticky samozřejmě máte pravdu, ale v praxi ten 4K tarif znamená v podstatě celkem slušnou FullHD kvalitu, jakžtakž srovnatelnou s obyčejným Bluray diskem 🙂 U HD plánu je ta komprese celkem dost vidět. Citovat Premium - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Centrum péče Ondra - Vodafone Odesláno 21. května Centrum péče Sdílet Odesláno 21. května @LadikNa iPhonu funguje roztažení obrazu na celý displej bez potíží 🙂 Citovat Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CableG Odesláno 21. května Sdílet Odesláno 21. května před 1 hodinou, retron napsal: Souhlas, ale to je relevantní tak akorát pro sharování předplatného 😅 Možná u single lidí jsou dva streamy akorát, dokonce s mírnou rezervou 🙂 ale jinak je to dost málo 🤷🏻♂️ Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladik Odesláno 21. května Sdílet Odesláno 21. května Ondro já nemám iPhone. Citovat Super - Základní - Litomyšl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparhawk Odesláno 21. května Sdílet Odesláno 21. května 51 minutes ago, Ondra - Vodafone said: @LadikNa iPhonu funguje roztažení obrazu na celý displej bez potíží 🙂 Nejaka sance, ze pujde tarif do budoucna navysit na premium, nebo je Vam jedno, ze nekteri zrusi Vas super balicek cinema a pujdou si koupit MAX premium? Nebot krom MAXu v tom balicku neni nic extra a vse v HD, takze dost o nicem... Citovat 1000 Mb/s - Komplet VTV Box Zlín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.