Centrum péče Ondra - Vodafone Odesláno 21. května Centrum péče Sdílet Odesláno 21. května @SparhawkTarif Premium u Maxu nenabízíme a zatím nemám žádné zprávy o tom, zda a kdy se to změní. Doplněk Sport je možné dokoupit přímo u Maxu. Citovat Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CableG Odesláno 21. května Sdílet Odesláno 21. května před 13 minutami, Sparhawk napsal: Nejaka sance, ze pujde tarif do budoucna navysit na premium, nebo je Vam jedno, ze nekteri zrusi Vas super balicek cinema a pujdou si koupit MAX premium? Nebot krom MAXu v tom balicku neni nic extra a vse v HD, takze dost o nicem... @SparhawkAsi jim to jedno není, ale řekl bych, že se jich Max na jejich názor vůbec neptal. 1 Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 21. května Sdílet Odesláno 21. května (upraveno) před 3 hodinami, Ladik napsal: Jde to u mobilu roztáhnout na celou obrazovku? Nešlo mě to u HBO MAX ani u MAX. Na Android tabletu ani mobilu ne. Černé pruhy nahoře /dole, vlevo/vpravo. Roztáhnout nelze jak třeba Youtube, Vodafone TV apod. Upraveno 21. května uživatelem Technikus 1 Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filio Odesláno 21. května Sdílet Odesláno 21. května Může I TV komplet mít max? Staré údaje k hbo max nejdou. Diky Citovat Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno 21. května Autor Sdílet Odesláno 21. května @Filionedela se niva registrace, ale jen se přihlásíte původními údaji z HBO Max do Max 1 Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filio Odesláno 21. května Sdílet Odesláno 21. května Aha díky, jen je ta apka na TV neskutečně pomalá a seká se A nerozumím jak si zobrazit seznam nové přidaných seriálu či filmu.. To mě tam zcela chybí Citovat Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 21. května Sdílet Odesláno 21. května Já nic pomalého nemám. Reakce normální. OS Tizen na TV Samsung 2021 Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filio Odesláno 21. května Sdílet Odesláno 21. května Já mám philips android TV s 2g ram a seká se to. Nevíte jak v té app zobrazit nové přidané seriály či filmy? Je tam mraky kategorii ale tato zásadní mě schází... Citovat Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 21. května Sdílet Odesláno 21. května Jen pro srovnání v USA startuje přes netového operátora Comcast bundle Netflix, AppleTV+ a Peacock za 15$ tedy 345 měsíčně: https://www.iclarified.com/93675/comcast-launches-15month-streamsaver-bundle-that-includes-apple-tv-netflix-peacock Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 21. května Sdílet Odesláno 21. května Těch bundle je jen v USA více, za pár let možná dorazí některé varianty či obecně tento trend i k nám. Například existuje bundle Disney+/Hulu/ESPN+ také za 15$. MAX je vlastně též bundle resp. sloučená/agregovaná služba rodin WB a Discovery. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.