Odesláno 21. května 2024 21. kvě Premium kromě 4K a Dolby Atmos ,a to ještě jen někde, nic navíc nenabízí pokud je mi známo. - - - - Praha
Odesláno 21. května 2024 21. kvě Co třeba počet souběžných streamů, eventuálně offline stažení. Upraveno 21. května 2024 21. kvě uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 21. května 2024 21. kvě Jde to u mobilu roztáhnout na celou obrazovku? Nešlo mě to u HBO MAX ani u MAX. Super - Základní - Litomyšl
Odesláno 21. května 2024 21. kvě před 24 minutami, retron napsal: Premium kromě 4K a Dolby Atmos ,a to ještě jen někde, nic navíc nenabízí pokud je mi známo. No a to je přesně to, co mě zajímá + vyšší počet souběžných streamů. Dva streamy + HD za dvě kila - s tím se můžou klidně sebrat a jít se s tím někam vyfotit (tím spíš kolik titulů z HBO produkce někomu prodali a teď je sami nemají). Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 21. května 2024 21. kvě Souhlas, ale to je relevantní tak akorát pro sharování předplatného 😅 - - - - Praha
Odesláno 21. května 2024 21. kvě 1 hour ago, retron said: Premium kromě 4K a Dolby Atmos ,a to ještě jen někde, nic navíc nenabízí pokud je mi známo. Teoreticky samozřejmě máte pravdu, ale v praxi ten 4K tarif znamená v podstatě celkem slušnou FullHD kvalitu, jakžtakž srovnatelnou s obyčejným Bluray diskem 🙂 U HD plánu je ta komprese celkem dost vidět. Premium - - - -
Odesláno 21. května 2024 21. kvě Centrum péče @LadikNa iPhonu funguje roztažení obrazu na celý displej bez potíží 🙂 Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Odesláno 21. května 2024 21. kvě před 1 hodinou, retron napsal: Souhlas, ale to je relevantní tak akorát pro sharování předplatného 😅 Možná u single lidí jsou dva streamy akorát, dokonce s mírnou rezervou 🙂 ale jinak je to dost málo 🤷🏻♂️ Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 21. května 2024 21. kvě 51 minutes ago, Ondra - Vodafone said: @LadikNa iPhonu funguje roztažení obrazu na celý displej bez potíží 🙂 Nejaka sance, ze pujde tarif do budoucna navysit na premium, nebo je Vam jedno, ze nekteri zrusi Vas super balicek cinema a pujdou si koupit MAX premium? Nebot krom MAXu v tom balicku neni nic extra a vse v HD, takze dost o nicem... 1000 Mb/s - Komplet VTV Box Zlín
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.