Odesláno včera v 16:461 den před 4 hodinami, Sparrow napsal:Mám za sebou výměnu modemu na VF Station 5 ( alespoň myslím, že je to 5ka )A mohl by se mi někdo kouknout na signál ?Vše je zatím ok, mám krásných 501/50 ale jen pro jistotu :DDíkyprobehla vymena zasuvky...ci ne. diky😄 - - - - Praha
Odesláno včera v 19:261 den Proběhla 2 dny předem, pod dohledem kamaráda ( pracovník UPC a VDF ) co mi dodal zásuvku a pomohl mi rozebrat stěnu a znovu postavit .Brnkačka na 3 hodiny :DTechnik byl rád za předání mezi dveřmi.Měl jsem tam zásuvku z dob UPC a rychlosti myslím kolem 1,5 / 0,1 Mbps :D za tenkrát krásných cca 1500 Kč. Upraveno včera v 19:291 den uživatelem Sparrow Super Basic Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10
Odesláno před 14 hodinami14 hod to já mám pořád slabý signál a nikdo to neřeší .Podle Vodafonu stačí. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno před 10 hodinami10 hod @Pavel m ten signál určitě slabý nemáš, spíš naopak, jenom má trošku nižší kvalitu v porovnání s tím jak je silný, ale je to pořád v normě, takže můžeš být v klidu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 5 hodinami5 hod před 19 hodinami, Sparrow napsal:Proběhla 2 dny předem, pod dohledem kamaráda ( pracovník UPC a VDF ) co mi dodal zásuvku a pomohl mi rozebrat stěnu a znovu postavit .Brnkačka na 3 hodiny :DTechnik byl rád za předání mezi dveřmi.Měl jsem tam zásuvku z dob UPC a rychlosti myslím kolem 1,5 / 0,1 Mbps :D za tenkrát krásných cca 1500 Kč.rozumim. 😄 nevybavite si co nova zasuvka byla zac...ciste nahodou. diky - - - - Praha
Odesláno před 5 hodinami5 hod To vím naprosto přesně :) já si jí objednával, ale kámoš byl rychlejší :Dhttps://www.omko.cz/_d11438.htmlPokud by jsi měl zájem ta by mi to mělo někdy teď přijít.Chtěl jsem to obratem vrátit, protože další je mi k h...... , ale můžu to vyzvednout. Upraveno před 5 hodinami 5 hod uživatelem Sparrow Super Basic Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.