Odesláno 27. března 2024 v 21:0827. břez 2024 A je někde seznam míst, kde už je síť modernizována? Premium - Family Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha Zbraslav
Odesláno 28. března 2024 v 08:1928. břez 2024 Centrum péče Žádný seznam k dispozici nemám, takže to víc upřesňovat nemůžu... Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Odesláno 4. dubna 2024 v 21:154. dub 2024 Autor Tak po týdení modernizaci sítě je viditelná změna hodnot SNR/MER (dB) kde před modernizací bylo od 36 - 38 SC-QAM a 40 OFDM. Po modernizaci 32 - 34 a OFDM 33. Hodnoty Rx. Výkon (dBmV / dBµV) prakticky totožé před i po modernizaci. Hodnoty upload Tx. Výkon (dBmV / dBµV) bylo 30 - 31 po modernizaci je 39. Rychlost UP i DOWN v pořádku a bez výpadků. Super Start Základní Vodafone Station WiFi 5 Šumperk
Odesláno 5. dubna 2024 v 07:445. dub 2024 @hanes03no tak to se ta údajná modernizace teda moc nepodařila, to začni kontrolou kabeláže doma a pokud nedojde ke zlepšení tak kontaktují Vodafone, protože ty hodnoty SNR jsou už na dolní hranici použitelnosti. Docela se divím že to jede bez výpadku. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 6. dubna 2024 v 09:246. dub 2024 Autor Kabeláž je v pořádku. Změna byla jen na straně Vodafonu. Zatím je vše OK tak to neřeším. Jen pro zajímavost přidávám aktuální printscreen. Super Start Základní Vodafone Station WiFi 5 Šumperk
Odesláno 6. dubna 2024 v 12:016. dub 2024 Ty hodnoty SNR jsou opravdu velmi špatné, v podstatě pod dolní hranicí použitelnosti, měl bys kontaktovat Vodafone bez ohledu na to jestli ti to funguje nebo ne, protože, takhle by to být rozhodně nemělo a evidentně tam mají nějaké technický problém. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 9. dubna 2024 v 16:299. dub 2024 Autor Pro jistotu jsem ještě restartoval modem a hodnoty jsou opět v pořádku. Vcelku to nechápu byl jsem přesvědčen, že zobrazované hodnoty jsou nějakým způsobem aktuální, ale asi tomu tak není. Aktuální hodnoty: Super Start Základní Vodafone Station WiFi 5 Šumperk
Odesláno 9. dubna 2024 v 16:459. dub 2024 Jo teď už je to ok, s tím žes restartoval modem jsem tak nějak počítal, ale evidentně na to musím furt upozorňovat, jinak modem by měl ty hodnoty aktualizovat sám po obnovení. stránky. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 9. dubna 2024 v 21:279. dub 2024 Autor Modem jsem při špatných hodnotám restartoval několikrát, ale vždy jsem dostal stejné. Poté jsem to už vzdal a po pár dnech, když jste psal, že to mám řešit tak před zavoláním na Vodafone jsem modem restartoval. Jinak jsem se do modemu přihlašoval každý den a hodnoty byly pořád stejné až po restartu se změnily. Upraveno 9. dubna 2024 v 21:309. dub 2024 uživatelem hanes03 Super Start Základní Vodafone Station WiFi 5 Šumperk
Odesláno 26. září 2024 v 15:3426. zář 2024 Tak nevím kdy to u mne vypukne 😄 V patek 20.9. mi přišla tahle SMS: Dneska 26.9. tenhle email: Ve výpadcích mám tohle info 😄 A dnes jsem si jen tak ze srandy zkusil podle toho odkazu z SMS vyzvednout vy neomezený data. Nepotřebuju je, v práci a doma WiFi a na tu chvíli v tramvaji mi stačí ty 4Gb, ale chtěl jsem zkusit jak to funguje 😄 A nemám nárok prej až bude modernizace sítě. Tak to zkusím třeba příští týden, snad se to povede 😄 Jinak zatím jsem žádný výpadek nepocítil, na NTB jsem v permanentním VPN spojení domu. A v práci a v hospodě koukám na seriály, takže bych si snad všiml. Tak se dočkám třeba příští týden, mám 3 řady Dextra stažený na externím HDD tak to snad přežiju. PS: Neztěžuji si, ale jen pro info a pobavení jak to může i probíhat 😄 Super Red Basic Základní CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.